Cinayetten Sonra İntihardan Önce Şok Eden Vasiyet Mektubu: Çocuğumu O Kadına Bırakmayın

Cinayetten Sonra İntihardan Önce Şok Eden Vasiyet Mektubu: Çocuğumu O Kadına Bırakmayın
Rize'de önceki gün işadamını otomobilin içinde silahla öldürdükten sonra Gündoğdu’da başından kendisini vuran ve cesedi denizden çıkarılan İbrahim Şahin’in cebinden çıkan vasiyet mektubu şok etti.

Rize'nin Alipaşa Mahallesinde önceki akşam işadamı Muhammet Abdullah Yumuşak'ı öldürdükten sonra ailesi ile yakınlarını arayıp Muhammed'i öldürdüğünü ve intihar edeceğini söyleyen İbrahim Şahin'in cesedi Gündoğdu'da denizden çıkarıldı. Şahin'in başından kendisini vurarak intihar ettiği öğrenilmişti. İbrahim Şahin'in cebinden 3 sayfalık vasiyet mektubu çıktığı bilgisine ulaşılırken, Şahin’in cebinden çıkan 3 sayfadan oluşan vasiyet mektubu ise tamamıyla şok etti. Şok eden vasiyet mektubunda Şahin, 4 yaşındaki oğlu Çağatay'ın velayetinin, yaklaşık 3 yıl işadamının işyerinde çalışan ve 6 ay önce işyerinden ayrılıp farklı bir işyerinde çalışmaya başlayan annesine ksinlikle verilmemesini vasiyet etti.

CENAZE BURSA'DA DEFNEDİLECEK

Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin geniş çaplı aramaları sonucu Gündoğdu denizinde cesedine ulaştığı İbrahim Şahin’in naaşı kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenazenin bugün (Pazartesi) Adli Tıptaki işlemlerinin ardından Adli Tıptan alınarak Bursa'ya gönderileceği ve Şahin'in ailesinin yaşadığı Bursa'da cenazenin defnedileceği öğrenildi. Şahin, asker dönüşü çocukluğunun da geçtiği memleketi Rize'ye tamamen yerleşmiş ve evlenip memleketinde çalışmaya başlamıştı.

İbrahim Şahin, eşini öldürmeyi de düşündüğünü ancak oğlu Çağatay’ın buna engel olduğunu ifade etti.

Şahin’in mektubundan bazı bölümler şöyle:

“Ben İbrahim Şahin Vasiyetimdir” diye başlayan vasiyet mektubunda intihar edip öldükten sonra 4 yaşındaki oğlu Çağatay’ın velayetinin hiçbir şekilde annesi Ü.Ş.’ye verilmemesi vasiyetinde bulunan İbrahim Şahin, ayrıca, oğlu Çağatay’ın velayetinin bacanaklarına, bacanaklarının kabul etmemesi halinde ise Bursa'daki anne ve babasına veilerek, Çağatay'ın ülkesi ve milleti için hayırlı bir evlat olarak yetiştirilmesini vasiyet etti.

Şahin, vasiyet mektubunun devamında ise öldükten sonra kefene sarılmadan önce oğlu Çağatay’ın kokusunun olduğu ter kokulu bir elbiseyle gömülmek istediğini ifade ederek, defnedilmeden önce annesi ile oğlunun kendisini öpmesini vasiyetine ekledi.

Vasiyetine saygı gösterilmesini de vasiyet mektubuna ekleyen İbrahim Şahin, oğlunun her yıl mezarına getirilmesini talep ederek, herkesten hakkını helal etmesini istedi. Şahin, eşine hakkını hiçbir şekilde helal etmeyeceğini mektubuna ekledi.

Şahin, mektubunda eşiyle işadamının aşklarını tv dizisi Kara Para Aşk’a benzettiklerini ve kendilerinin de Ömer ile Elif rolüne benzettiklerini de yazdı.

ibrahim-sahin-vasiyet-mektubu.jpg

olay53 - ÖZEL HABERİDİR

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize'de İşadamını Öldüren Cinayet Zanlısı İntihar Etti

Cinayet Yerinden Fotoğraflar

Rize’de Cinayet 1 Ölü... İşadamı Otomobilinde Öldürüldü