Cinnet! Eşini ve 2 çocuğunu katletti

Cinnet! Eşini ve 2 çocuğunu katletti
Pendik'te cinnet getiren vatandaş, eşi ve 2 çocuğunu bıçakla öldürdükten sonra kendisini ağır yaraladı.

Olay, Esentepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi numara 49'da yer alan 6 katlı binanın 1. katında akşam saat 19.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, manav işiyle uğraşan ve bir süredir işsiz olan Hüseyin Erdem (45), akşam eve geldiğinde bilinmeyen bir nedenle eşi Fikriye Erdem'le (38) tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Hüseyin Erdem, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla önce eşini, ardından 13 yaşındaki kızı Ezgi ile 11 yaşındaki oğlu Melih Erdem'i bıçaklayarak öldürdü. Aynı bıçakla kendini de ağır yaralayan Erdem, feryatları duyan komşularının yardımıyla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın ardından eve gelen Erdem ailesinin yakınları, uzun süre gözyaşı döktü.

Hayatını kaybeden Ezgi ile Melih Erdem kardeşlerin Esenyalı'da Turgut Reis İlköğretim Okulu'nda öğrenim gördükleri öğrenildi.

haber-pendikte-cinnet-1.jpg

Komşuları, Hüseyin Erdem'in çevrede sakinliği ve çocuklarına olan düşkünlüğü ile bilindiğini söylediler. Böyle bir olayın nasıl meydana geldiğini anlayamadıklarını ifade eden komşuları, Erdem'in eve geldikten sonra eşiyle tartıştığını, ardından evden bağrışmaların duyulduğunu belirttiler.

Bu arada, olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde başlatılan inceleme çalışmaları ise sürdürülüyor. Tamamlanan incelemelerin ardından cesetlerin Adli Tıp Kurumu'na kaldırılması bekleniyor.