Cinsel organını gösterdi, taraftar çıldırdı...

Cinsel organını gösterdi, taraftar çıldırdı...
Derbi maçın uzatma anlarında ev sahibi ekip taraftarının hedefi olan Engin Baytar, soyunma odasına giderken Siyah-Beyazlı tribünlere edep yerlerini gösterdi.

Her yönüyle gergin geçen derbinin son bölümleri kısa metrajlı gerilim filmi gibiydi. Cüneyt Çakır’ın saha komiserini çağırıp anons yaptırmasına neden olan anlarda, Galatasaraylı Eboue ve Engin Baytar tribünlerin hedefi oldu.

Ancak Engin’in maç sonrası yaptığı hareket Beşiktaş tribünlerini resmen çıldırttı. Uzatma dakikalarında Eboue’ye atılan yabancı maddeler sonrası kapalı tribün önüne gelerek taraftara bağıran ve  tansiyonu daha da yükselten Engin, soyunma odasına giderken edep yerlerini tribüne gösterdi!

Yabancı maddeler nedeniyle koridora girmekte zorlanan Engin, bir süre sonra polis kalkanları altında ilerlemeye çalıştı. Bu anlarda sinirlerine hakim olamayan Cim Bom’un asi yıldızı, eliyle edep yerlerini tutarak tribünlere tepki gösterdi. Engin’in bu hareketi sonrası Beşiktaş taraftarı da sert tezahüratlarla karşılık verdi.

besiktas-galatasaray-olay-1.jpg

Raporlara yazıldıysa...

Engin’in bu hareketinin maçın gözlemcileri ve hakem Cüneyt Çakır tarafından tespit edilip edilmediği bilinmiyor. Gözlemci ve hakem raporlarında bu harekete yer verilirse, Engin Baytar’ın disiplin kuruluna sevkedilmesi bekleniyor.

MELO DA CEZA ALABİLİR

Öte yandan G.Saray'ın yıldızı Felipo Melo'nun Beşiktaş maçı sonrası siyah-beyazlı taraftarlara karşı yaptığı hareket Brezilyalı futbolcuyu ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Sezonun ilk haftasında oynanan İ.B.Belediyespor maçında rakibi Mahmut Tokdemir'e topsuz alanda kafa atan Melo'nun yine Beşiktaş maçının bitiminin ardından tribünlere yönelik yaptığı çirkin hareket federasyon temsilcilerinin gözünden kaçmadı. Melo'nun yaptığı hareketin temsilci raporlarında yer aldığı ayrıca TFF Hukuk Müşavirliğinin de ayrıca görüntüleri incelediği öğrenildi.

besiktas-galatasaray-olay-2.jpg

BEŞİKTAŞ'A 1 MAÇ SAHA KAPAMA CEZASI GELİYOR

Derbi karşılaşmasında Eboue ve Engin'in yaptığı hareketlere sinirlenen ve ellerine ne geçerse sahaya atan taraftarların yüzünden Beşiktaş'a da saha kapama cezası geliyor. 

Sahaya tribünlerden sökülen koltuk, çakmak, viski şişesi atan Beşiktaş taraftarı maçın son anlarında da taç atmak için kenara giden Fildişili futbolcu Eboue'ye su şişesi ve çakmak attılar.  F.Bahçe derbisinde de buna benzer olaylar yaşandığı için disiplin kurulunun Beşiktaş'a saha kapatma cezası vermesi bekleniyor.

besiktas-galatasaray-olay-3.jpg

besiktas-galatasaray-olay-4.jpg

besiktas-galatasaray-olay-5.jpg

besiktas-galatasaray-olay-6.jpg

besiktas-galatasaray-olay-7.jpg