Çoban Ateşi Hareketi Partiye Dönüşüyor!

Çoban Ateşi Hareketi Partiye Dönüşüyor!
Koordinatörlüğünü, Sağlık ve Devlet Eski Bakanı Rıfat Serdaroğlu’nun yürüttüğü Çoban Ateşi Hareketi'nin hafta sonu Afyonkarahisar’dadüzenlediği ve iki gün süren çalıştayında önemli kararlar alındı.

20 Ekim 2018 tarihinde Adana’da başlayan Çoban Ateşi Hareketi oluşumu, yurdumuzun değişik illerinde toplantılar yaptıktan sonra partileşme sürecinin ve kararının konuşulması, hazırlıkların gözden geçirilmesi için, Afyonkarahisar’da hafta sonu kamp gerçekleştirdi.

Kampa katılanlar arasında Rıfat Serdaroğlu, Eski İçişleri Bakanı Mehmet Gazioğlu, Eski Devlet Bakanı M.Tınaz Titiz, DYP kurucusu Mehmet Dülger, Eski Vali ve Emniyet Müdürü Orhan Taşanlar, ANAP Grup Başkanvekili Beyhan Aslan, Prof. Ahmet Ercan, E.Amiral Türker Ertürk, E.Korgeneral Gürbüz Kaya, E. TBMM Komisyon Başkanı Sadık Avundukluoğlu ve birçok milletvekili, konusunda uzman eğitimci ve tarım uzmanlarının yansıra, bölge ve il temsilcileri katıldı.

coban-atesi-hareketi-partiye-donusuyor!-(5).jpg

Panelin açılış konuşmasını yapan Çoban Ateşi Koordinatörü Rıfat Serdaroğlu ülke meselelerine değinerek,  zor bir işe soyunduklarını, milletin desteği ve azmi ile bu karanlığı aydınlığa çevireceklerini, hareketin yeri ve görüşünün demokratik merkez olduğunun altını çizdi. Serdaroğlu, millete asla ve asla yalan söylemeyeceklerini belirtti.

coban-atesi-hareketi-partiye-donusuyor!-(7).jpg

Karadeniz Bölgesini temsilen panele katılan Çoban Ateşi Hareketinin Karadeniz koordinatörü Eyüp Demir ise panelde yaptığı konuşmada, ülkenin içinde bulunmuş olduğu sıkıntıyı çözecek adresin Çoban Ateşi Hareketi olduğunu ve hareketin düzgün bir yapı içinde partileşmesinin gerektiğini söyledi.

Panelde söz alan diğer konuşmacılar “Türkiye’nin ve milletin zor bir süreçten geçtiğini, iktidarın ülkeyi yönetemediğini ve millete verecekleri umut ve heyecanın kalmadığı görüşüne vardı.

Alınan kararlar doğrultusunda Rıfat Serdaroğlu başkanlığında 50 kişilik geçici yönetim oluşturulmasına ayrıca çeşitli komisyonlar kurulmasına, biran önce Ankara’da Genel Merkez binası kiralanmasına karar verildi.

Panelin kapanış konuşmasını yapan Rıfat Serdaroğlu özetle şunları söyledi. “Bütün konuşmacıları dinledim. Çok önemli ve değerli fikirler edindim. Ben üzerime düşeni yapacağım. Arkadaşlarımız ile beraber milletimizin önüne imkân sunacağız. Çoban Ateşi Hareketi’nin sahibi Yüce Türk Milleti’dir. Bizim olduğumuz yerde umutlar yeşerecektir. Aziz milletimize ilan ediyoruz.”

coban-atesi-hareketi-partiye-donusuyor!-(8).jpgcoban-atesi-hareketi-partiye-donusuyor!-(1).jpgcoban-atesi-hareketi-partiye-donusuyor!-(4).jpgcoban-atesi-hareketi-partiye-donusuyor!-(9).jpg