Çocuk Giyim Sektörü Hızlı Gelişmesi İle Dikkat Çekiyor

Çocuk Giyim Sektörü Hızlı Gelişmesi İle Dikkat Çekiyor
Son yıllarda çocuk giyim sektöründe modeller, tasarımlar, kullanılan renkler ve benzeri pek çok konuda büyük gelişmeler yaşanıyor.

 Yetişkinlere yönelik mağazalar ile kıyaslanabilir hale gelen hatta renkleri ve tasarımları ile daha da dikkat çekici olabilen çocuk giyim mağazaları, kız çocuk giyim ve erkek çocuk giyim konusundaki çeşitlilikleri ile göz dolduruyorlar. Çocuk kıyafetleri yetişkin kıyafetlerine oranla çok daha rahat olacak şekilde tasarlanıyor, bu sayede çocukların günlük hayattaki aktiviteleri esnasında konforlarını sağlamayı hedefliyorlar. Çocuk giyim ürünleri öncelikle çocukların sağlıklarının korunmasına öncelik veriyor. Bununla birlikte son zamanlarda erkek çocuk giyim ve kız çocuk giyim ürünlerinin pek çoğunun yetişkin modasındaki trendlerden büyük ölçüde etkilendiği görülebiliyor. Ancak şunu da belirtmekte fayda var, moda trendleri kendini tekrarlamaya yatkın olsa da konu çocuk giyim modası olduğunda durum biraz daha değişiyor ve çocuk modası giderek klasik çizgisinden uzaklaşıyor.

200.jpg

Yetişkinler modayı takip etmek adına stilleri yerine rahatlıklarından ödün vermeyi tercih edebiliyorlar. Ancak çocuklar inçin yapılan alışverişlerde bu durum söz konusu dahi olamıyor. Çocuklar günlük hayatta da özel davetlerde de rahatça koşup oynamak ve hareket etmek istiyorlar. Bu nedenle kıyafetlerinin rahat kesimli ve hava alan kumaşlardan seçilmesi en önemli noktalardan biri olarak kabul ediliyor. Ayrıca çocuklar fazla düğmesi olan ve giyilip çıkartılması zor olan kıyafetleri giymeyi de pek tercih etmiyorlar. Alınan kıyafet ne kadar güzel de olsa çocuğunuz o kıyafetin içerisinde ne kadar sevimli ve şık görünse de rahat hareket edemediği, tuvalet esnasında sorunlar yaşayabileceği bir kıyafet giymesi hem çocuğun hem de ebeveynlerin kötü bir gün geçirmesine neden olabiliyor.

Bella Giyim; kız çocuk giyim ve erkek çocuk giyim ürünlerinde her şeyden önce çocukların sağlığına ve konforuna önem veriyor. Tabii ki bunlar ön plana alınırken çocukların kendi tarzlarını yaratacak bir şıklığa ulaşmaları da ikinci plana atılmıyor. Bella Giyim tüm ürünlerinde çocukların konforunu ve şıklığını birleştirmeyi başararak kız çocuk giyim ve erkek çocuk giyim modasına yön veren isimlerden biri olmayı başarıyor.

Bella Giyim Erkek Çocuk Gömlek Modelleri ile Trendleri Belirliyor

Her giyim tarzının vazgeçilmez parçalarından biri olan gömlek modelleri günümüzde erkek çocuk giyim ürünleri içerisinde de en çok tercih edilenlerin başında geliyor. Rahatlığı ve pek çok farklı parça ile kombinlenebilmesi nedeni ile hem ebeveynlerin hem de çocukların favorilerinden olan gömlekler Bella Giyim’in erkek çocuk giyim kategorileri arasında önemli bir yere sahip bulunuyor.

Bella Giyim erkek çocuk giyim kategorisinin en önemli parçalarından olan gömlekleri uzun kollu ve kısa kollu farklı modeller şeklinde üretiyor. Sade modellerin yanı sıra çocukların beğenisine hitap edebilecek renklerde ve desenlerde de gömlekler tasarlıyor. Kırmızı gibi canlı renklerde üretilen gömleklerde genellikle pötikare desenlere yer verilebiliyor. Erkek çocuk gömlek modellerinde kısa kollu ürünler de sıklıkla tercih edilmekte olup bunlar erkek çocuk tişörtlerine alternatif olarak da kullanılabiliyor. Erkek çocuk gömlek modellerinde klasik yakalar kadar hakim yakalara da yer veriliyor.

Erkek çocuk giyim ürünleri içerisinde yer alan erkek çocuk gömlek modelleri 2 ile 14 yaş aralığındaki çocuklara göre üretiliyor. Gömlek seçiminde de tüm diğer giyim ürünlerinde olduğu gibi çocuğun yaşının değil bedeninin dikkate alınması gerekiyor. Çocukların gömlekleri konforlu bir şekilde kullanabilmesi için seçilen ürünün kumaşının giyilecek olduğu mevsime uygunluğu büyük önem taşıyor. Yazları pamuklu ya da şile bezi kumaşların tercih edilmesi çocukların bedeninin çok daha ferah tutulmasını sağlıyor. Daha sıcak tutacak kışlık gömlekler için de içerisinde flanel kumaş olan gömleklerin tercih edilmesi öneriliyor. Erkek çocuk giyim ürünleri arasında kombinlenmeye en uygun ürünlerden olan standart gömlekler kot pantolonlar ile kullanıldığında oldukça şık bir görünüme imza atılmasında etkili oluyorlar. Kot gömlekler de kumaş pantolonlarla kombinlenerek her çocuğun kendi tarzının yansıtmasının önü açılabiliyor.

000-020.jpg

Bella Giyim kız çocuk giyim ve erkek çocuk giyim kategorilerinde her bütçeye ve her zevke uyabilecek geniş bir yelpaze ile hizmet vermeye devam ediyor. https://www.bellagiyim.com/ adresinde ürünlerini satışa sunan Bella Giyim her yaş grubu için özel olarak tasarlanmış, şık, rahat ve sağlıklı alternatifleri ile hem annelerin hem çocukların zevklerine hitap ediyor. Ayrıca uygun fiyat politikası sayesinde, kaliteye avantajlı fiyatlarla ulaşmasını sağladığı ailelerin bütçesine de destek oluyor. Siz de online mağazamız aracılığı ile kız çocuk giyim ve erkek çocuk giyim kategorisindeki ürünlerimizi inceleyebilir, çocuğunuzun bedenine ve beğenilerine en uygun kıyafetleri günün 24 saati tek bir tık ile satın alabilirsiniz. Aynı zamanda Bella Giyim’in anlaşmalı kargo şirketleri aracılığı ile hızlı kargo hizmetinden yararlanabilir ve mağaza mağaza gezmenize gerek kalmadan kolaylıkla satın alabildiğiniz ürünlere en kısa sürede ulaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz.