Çocuklara Hafta Sonu Şenlik Var

Çocuklara Hafta Sonu Şenlik Var
Rize Belediyesi’nden çocuklara özel Ramazan Etkinlikleri start alıyor.

Her yıl farklı bir çocuk programı ile çocukların güzel vakit geçirmesini sağlayan Rize Belediyesi bu yılda Ramazan ayı içerisinde çocuk programlarına yer verecek.

Ramazan ayını Rizeli vatandaşlara birbirinden renkli etkinlikler eşliğinde yaşatmayı hedefleyen Rize Belediyesi, sahil dolgu alanında oluşturmuş olduğu iftar sofrasının yanı sıra Ramazan Ayına özel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Binlerce kişiye vermiş olduğu iftar yemeğinin yanında Ramazan ayı içerisinde düzenlemiş olduğu etkinliklerle eskilerde yaşanan Ramazanları günümüzde yaşatmayı hedefleyen Rize Belediyesi çocukları da unutmuyor.

RAMAZAN AYINDA GELENEKLER YAŞATILMAYA DEVAM EDECEK

Ramazan ayının buluşma ayı olduğunu ve geleneklerin yaşatılması gerektiğini vurgulayan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, düzenlemiş oldukları etkinlerle vatandaşları bir araya getirip kaynaşma ortamı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Özellikle çocuklara yönelik etkinlikler düzenlemeye özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Kasap, “Ramazan ayı içerisinde düzenlemiş olduğumuz programlarda vatandaşlarımızı bir araya getirmeye çalışıyoruz. İftar soframızda Ramazan ayı boyunca halkımızla bir araya gelerek aile ortamında iftarımızı açıyoruz. Bu etkinlikleri düzenlerken çocuklarımızı da unutmadık. Hafta sonları planlamış olduğumuz çocuk etkinlikleri sayesinde minik yavrularımıza da bir araya gelme imkanı sunmak istedik. Bütün çocuklarımız ve aileleri düzenlemiş olduğumuz etkinliklere davetlidir” dedi.

ÇOCUKLAR HAFTASONLARI ETKİNLİKLERDE BULUŞACAK

Ramazan ayı içerisinde her hafta sonu farklı bir etkinliğe yer veren Rize Belediyesi çocukların televizyon ekranlarından tanıdığı Burak Abi ile çocuk programlarına start veriyor.

5 Temmuz Cumartesi günü 14.30'da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahne alacak olan Burak Abi ile Çocuk Programı çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Rize Belediyesinin düzenlemiş olduğu bir diğer çocuk programı ise Palyaçolar Diyarında Ramazan isimli çocuk tiyatro programı olacak.

RİGG Tiyatro topluluğu tarafından  6 Temmuz Pazar günü 14.30'da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sahne alacak olan tiyatro ile çocuklar çok sevdikleri palyaçolarla buluşacak.

Rize Belediyesi tarafından Ramazan ayı içerisinde gerçekleşecek olan etkinlikler ücretsiz olarak tüm vatandaşlara açık olacak.