Çocukluk aşkımdı ancak...

Çocukluk aşkımdı ancak...
24 yaşındaki eşini ütü kordonuyla boğarak öldüren Gülfidan Kuşcuoğlu, "Çocukluk aşkımdı. Ancak evlenince değişti. Demir çubukla beni dövüyordu" dedi.

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde 8 ay önce kaçarak evlendiği 24 yaşındaki Uğur Kuşçuoğlu'nu ütü kordonuyla boğarak öldüren 23 yaşındaki Gülfidan Kuşcuoğlu, polisteki sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi. Genç kadının poliste verdiği ifadede, "Onunla aynı mahallede oturuyorduk. Çocukluk aşkımdı. Ancak evlenince değişti. Demir çubukla beni dövüyordu" dedi.

Olay dün saat 18.00 sıralarında Beşköprü Mahallesi’nde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Gülfidan Kuşçuoğlu, 8 ay önce evlendiği eşini öldürdüğünü cesedinin de evlerinde olduğunu söyledi. Kadının bu ihbarı üzerine eve giden polis ekipleri evin salonunda, kaynakçılık yapan Uğur Kuşçuoğlu'nun cesedini buldu. Ütü kordonuyla boğularak öldürüldüğü belirlenen Uğur Kuşçuoğlu'nun cesedi, Cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra otopsi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ugur-kuscuoglu-cenazesi.jpg

Poliste ifade veren Gülfidan Kuşçuoğlu, eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını söyledi. "O benim mahalleden çocukluk aşkımdı. Onunla evlenebilmek için ailemi bırakıp kaçtım" diyen Gülfidan Kuşçuoğlu şunları söyledi: "Birbirimizi sevdik. Evlenmek istedik. Ancak benim ailem izin vermedi. Onları yüzüstü bırakıp ona kaçtım. Ailem ona kaçtığım için benimle görüşmüyordu. Evliliğimizin ilk aylarından sonra bana kötü davranmaya hakaret etmeye başladı. Demir çubukla dövüyordu. Gidecek bir yerim yoktu. Ailem ona kaçtığım için bana hala öfkeliydi. Olay gecesi de evde ütü yaparken tartıştık küfürler hakaretler etmeye başladı. Bir anda kendimi kaybettim. Giderken ütünün kablosunu boynuna geçirip sıktım. Bir süre sonra da polis merkezine giderek teslim oldum."

Gülfidan Kuşçuoğlu, Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edildi.

gulfidan-kuscuoglu-sakarya.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

8 aylık kocasını ütü kablosu ile boğdu