Çoruh Edaş Aydınlatmaya Devam Ediyor

Çoruh Edaş Aydınlatmaya Devam Ediyor
Rize, Trabzon, Artvin Gümüşhane, Giresun illerine elektrik dağıtım hizmeti götüren Çoruh EDAŞ, müşteri beklentilerini ön planda tutarak mağduriyeti memnuniyete çeviriyor.

Çoruh Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Rize İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gündoğdu-Alipaşa ve Çiftekavak Mahallelerindeki Karadeniz sahil yolunun giriş çıkışların aydınlatma yetersizliği olduğu tespit edilerek, 2015 yılı yatırım programı kapsamında  Karadeniz sahil yolunun  Çiftekavak Alipaşa güzergahı  ve Engindere-Gündoğdu merkeze kadar  olan 7.2 km ‘lik    kısmında 175 adet aydınlatma direği ile  modern ve çevreye uyumlu bir şekilde yapılacak aydınlatma tesisleriyle aydınlatılacağını belirtildi. 

Açıklamada ayrıca, Karadeniz sahil yolunun Rize geçişindeki İslampaşa Merkez ve Liman kavşağındaki  3 adet üst geçidin de aydınlatılarak Aralık ayı içerisinde müşterilerinin hizmetine sunulacağı bilgisine yer verildi.

Saatlerin bir saat geriye alınması sebebiyle Rize Merkez ve ilçelerde umuma açık yerleşim yerlerinin  yoğun olduğu birimler  hastane, üniversite, yurtlar, okul  ve camii yolları ile Karadeniz sahil yolundaki aydınlatma tesislerinin bakım ve onarım amacıyla eksik olan yerleri ekiplerimiz kontrol ederek arızaları onarmaktadır.

Herhangi bir arıza durumunda müşterilerimizin 444 9 186 numaralı çağrı merkezimizi aramaları neticesinde açıklanan birimlerdeki arıza  noktasına anında müdahale edileceği belirtildi.

23-022.jpg