ÇORUH EDAŞ Basını Kahvaltıda Ağırladı

ÇORUH EDAŞ Basını Kahvaltıda Ağırladı
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü 24 Temmuz Basın Bayramı nedeni ile yerel ve ulusal basın mensuplarını Rize Yakamoz’da ağırladı.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin ev sahipliği yaptığı kahvaltıya İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, Grup Şefleri ile basın mensupları katıldı.

Kahvaltının ardından söz alan İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, 24 Temmuz 1908'de basında sansürün kaldırılması dolayısıyla, 1946 yılından itibaren her yıl 24 Temmuz'un Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlandığını hatırlattı.

cabir-kadioglu-konusma-yaparken.jpg

Kadıoğlu, açıklamasında, ”24 Temmuz Basın Bayramı dolayısı ile düzenlediğimiz basın toplantımıza katılım sağladığınız için şahsım ve şirketimiz adına teşekkür ederim. Yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları,dünyadaki gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanı sıra, ülkemizde ve dünya da yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan,ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sunan ulusal ve yerel basınımızın bu ulvi görevi bundan sonraki süreçte de özveri içerisinde yerine getireceklerine inanıyorum. Tüm  basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu yıllar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

coruh-elektrik-dagitim-a.s.-rize-il-mudurlugu-24-temmuz-basin-bayrami-nedeni-ile-yerel-ve-ulusal-basin-mensuplarini-rize-yakamoz’-da-agirladi-1.jpg