Çoruh EDAŞ, bu yıl müşteri memnuniyeti için 562 milyon liralık yatırım yapacak

Çoruh EDAŞ, bu yıl müşteri memnuniyeti için 562 milyon liralık yatırım yapacak
Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ (Çoruh EDAŞ), bu yıl müşteri memnuniyeti için 562 milyon lira yatırım gerçekleştirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yaklaşık 30 bin kilometrekarelik alanda çalışmalarını sürdüren Çoruh EDAŞ, Trabzon'da 100 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen yönetim toplantısında, afet kriz yönetimi ve müşteri memnuniyetine yönelik planlarını gözden geçirdi.

Şirket yönetimi, Trabzon'da sahada çalışan ekipleri görevleri başında ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Çoruh EDAŞ üst düzey yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, acil durumlara yönelik afet yönetimi planları değerlendirildi.

Bu kapsamda, şirket müşteri memnuniyetini daha da artırmak için bu yıl kesintisiz enerji hedefiyle gerçekleştireceği 562 milyon liralık yatırım planını da ele aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen şirketin bağlı bulunduğu Kazancı Holding'in Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdeniz, Çoruh EDAŞ'ın yaklaşık 30 bin kilometrekarelik dağıtım bölgesinde 5 il, 61 ilçe ve bin 536 köyde 1,5 milyona yakın aboneye hizmet sunduğunu ifade etti.

Erdeniz, "Ekiplerimizi, zorlu hava koşullarında azimli gayreti ve özverili çalışmalarından dolayı içtenlikle tebrik ediyorum. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde etkisini gösteren yoğun kar yağışı, sel gibi olumsuz ve zorlu hava şartlarında aldığımız hızlı aksiyonlar ile birçok krizi hep birlikte başarıyla yönettik. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için her türlü afet durumunda halkımızı en hızlı şekilde kesintisiz hizmete kavuşturabilmek en büyük önceliğimiz. Bu yüzden bölgedeki tüm kriz planlarımızı yeniden masaya yatırdık." değerlendirmesinde bulundu.