ÇORUH EDAŞ Karadeniz Sahil Yolunda Geceyi Gündüze Çevirdi!

ÇORUH EDAŞ Karadeniz Sahil Yolunda Geceyi Gündüze Çevirdi!
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ışıl ışıl bir Rize hedefiyle Karadeniz Sahil Yolu aydınlatma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çoruh Edaş Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, köy ve mahalle elektrik şebekelerinin yenilenmesi çalışmalarına devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin ışıl ışıl bir Rize hedefiyle geçen yıl başlatmış olduğu Karadeniz Sahil  Yolu aydınlatma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

ÇORUH EDAŞ’ın 2015 yılında tamamlanan Çiftekavak Alipaşa mahalleleri arası ile Engindere Sanayi - Gündoğdu Bozukkale Mahalleleri  arasındaki  toplam 7 km’lık  aydınlatma şebekesinden sonra bu yıl Alipaşa mahallesi ile Derepazarı arasında kalan yaklaşık 2,5 km kısımda çalışmaların tamamlanarak aydınlatma şebekesinin devreye alındığını kaydeden Kadıoğlu, 2016 yılı içerisinde Karadeniz Sahil Yolunun Trabzon İl sınırından Rize Gündoğdu Bozukkale mahalle sınırına kadar bütünüyle aydınlatmanın sağlanmış olacağını ifade ederek, ““2016 yılı yatırım programları kapsamında  Karadeniz Sahil Yolunun Derepazarı çıkışı ile İyidere Sarayköy tüneli arasında kalan yaklaşık 4,5 kilometrelik kısımda çalışmalar devam etmekte olup yıl içerisinde aydınlatma şebekesi tamamlanarak müşterilerimizin hizmetine sunulacaktır. 2016 yılı içerisinde planlanan çalışmaların tamamlanması ile Karadeniz Sahil Yolunun Trabzon İl sınırından Rize Gündoğdu Bozukkale mahalle sınırına kadar olan kısmında bütünüyle aydınlatma sağlanmış olacaktır. Çalışmalarımız devam ederken karayolu güzergahı  boyunca yapılan kazı çalışmaları, kablo ve direk montaj çalışmaları sırasında araç sürücüleri ve halkımızın göstermiş oldukları anlayış için teşekkür ederiz.” diye konuştu.

karadeniz-sahil-yolu-aydinlatma.jpg