Çoruh EDAŞ Rize Çalışanları İftarda Buluştu

Çoruh EDAŞ Rize Çalışanları İftarda Buluştu
Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon’da elektrik dağıtım hizmeti veren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.( ÇORUH EDAŞ) 20 yıldır sürdürdüğü geleneksel iftar sofrasını bu yıl da devam ettirdi.

Müşteri memnuniyeti yanında personel memnuniyetine de ayrıca önem veren ÇORUH EDAŞ Rize, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı iftar programında çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yakamoz Restaurant’ta Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu’nun evsahipliğinde düzenlenen iftar programına Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, TEDAŞ Bölge Müdürü Gökhan Kömürcüoğlu, Çoruh Elektrik Perakende A.Ş. Şirket Müdürü Arda Hun, Rize Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Güven Aksoy, AKSA Genel Merkezi yöneticileri, grup yöneticileri, grup şefleri, ilçe şefleri, il müdürlüğü ve ilçe şeflikleri personelleri ile sendika yöneticileri katıldı.

coruh-edas-rize-calisanlari-iftarda-bulustu-(7).jpg

Çoruh EDAŞ çalışanları iftar programı sayesinde birlikte sohbet ederek hoşça vakit geçirme fırsatı bulurken, geleneksel iftarlarının 20.'sini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, “Ramazan Ayı dolayısıyla arkadaşlarla birlikte olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Rize İl Müdürü olarak burada 3 kuşakla birlikte çalışıyorum. Benden öncekiler, benimle birlikte olanlar ve benden sonrakiler olmak üzere 3 nesil bir arada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 nesli temsil ediyorum burada. Çalışmalarımız, birlikteliğimiz gurur verici, mutlu oldum. Bu akşam bir kez daha ÇORUH EDAŞ ailesinin hep birlikte kaynaşmasının pekiştirildiğine tanıklık ettik. Bu akşam vesilesiyle yaklaşan Ramazan bayramı dolayısıyla çalışanlarımız, personelim ve tüm müşterilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ederim.”” diye konuştu.

coruh-edas-rize-calisanlari-iftarda-bulustu-(8).jpgcoruh-edas-rize-calisanlari-iftarda-bulustu-(4).jpgcoruh-edas-rize-calisanlari-iftarda-bulustu-(2).jpgcoruh-edas-rize-calisanlari-iftarda-bulustu-(5).jpg

coruh-edas-rize-calisanlari-iftarda-bulustu-(6).jpgcoruh-edas-rize-calisanlari-iftarda-bulustu-(1).jpgcoruh-edas-rize-calisanlari-iftarda-bulustu-(3).jpg