ÇORUH EDAŞ: Rize’de Programlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak

ÇORUH EDAŞ: Rize’de Programlı Elektrik Kesintisi Uygulanacak
ÇORUH EDAŞ, Rize’Merkez Gündoğdu mevkii ile İkizdere ilçesinde programlı elektrik kesintisine gidileceğini bildirdi.

ÇORUH EDAŞ, Rize Merkeze bağlı Gündoğdu mevkiinde kabin hücre bakım onarım çalışması ile İkizdere ilçesinde OG hatbaşı çalışmaları dolayısıyla programlı elektrik kesintisine gidileceğini bildirdi.

Kurumdan yapılan açıklamada, İkizdere ilçesinde 16 Eylül Perşembe günü 10.00-17.00 saatleri arasında yapılacak kesintiden etkilenecek yerlerin; Ballıköy Köyü Aprojli mevkii ile Hındrakol ve Sarmanlı mevkii, Çataltepe Köyü, Çiçekli Köyünde Köseli, Zanetli, Pazaraltı mevkileri, Diktaş Köyünde Dikmetaş, Çakat ve Demirli mevkii, Eskice Köyü, Tozköy Köyü sırt mevki olduğu belirtildi.

17 Eylül Cuma günü 10.00-17.00 saatleri arasında yapılacak kesintiden etkilenecek yerler ise; Kama Köyü, Meşeköy, Çifteköprü ve Tozköy Köyü Hıça mevkii.

Rize Merkez Gündoğdu bölgesinde 17 Eylül Cuma günü 09.00-12.00 saatleri arasında yapılacak kesintiden etkilenecek yerler ise, Hamidiye, Bozkale, Mezra ve Dağınıksu Mahalleleri ile Balıkçılar Köyü aşağı mevkii ve Pandırlar mevkii, Söğütlü Köyü aşağı ve yukarı mevkii, Yenikale Köyü düz mevkii olduğu ifade edildi.