ÇORUH EDAŞ WhatsApp Endeks Bildirim Hattı Hizmette

ÇORUH EDAŞ WhatsApp Endeks Bildirim Hattı Hizmette
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş., karantina altına alınan bölgelerdeki tüketiciler için 0530 998 88 88 WhatsApp Endeks Bildirim Hattını hizmete soktu.

Faaliyet bölgesinde kesintisiz enerji parolasıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇORUH EDAŞ), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında karantinaya alınan yerleşim yerlerindeki tüketicilerin faturalandırma sürecinde mağduriyet yaşamaması adına özel bir düzenlemenin yapıldığını bildirdi.

ÇORUH EDAŞ’tan yapılan açıklamada, “Karantina sebebiyle rutin sayaç okuması yapılamayan karantina bölgelerinde yaşayan tüketiciler, tüketim miktarının birikmesi sonucu ödeme güçlüğü yaşamamak adına sayaç tüketim değerlerini (T1-T2-T3) veya sayaç tüketim değerine ait fotoğrafları www.coruhedas.com.tr adresine ya da 0530 998 88 88 numaralı WhatsApp Endeks Bildirim Hattına göndererek faturalarını oluşturabilecek. Çoruh EDAŞ, tüketicilerden gelen bu bilgilerle faturaların tahakkuk işlemini gerçekleştirecek.” ifadelerine yer verildi.

Karantina bölgesi olmayan yerleşim yerlerinde rutin sayaç okumalarının devam ettiğini, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile faaliyetlerini geçici süreyle durduran ticarethanelere ise kıyasen fatura düzenlenmediğinin altını çizen Çoruh EDAŞ, önceliğinin çalışanlarının ve tüketicilerinin sağlığının korunması olduğunu bir kez daha belirtti.