ÇORUH EDAŞ'la Gündoğdu'ya Gün Doğuyor!

ÇORUH EDAŞ'la Gündoğdu'ya Gün Doğuyor!
ÇORUH EDAŞ,Rize'nin Gündoğdu Mahallesinde şebeke iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. Mahallede araç ve yaya trafiğine sorun teşkil eden beton direkler söküldü, havai hat enerji nakil hatları yer altına alındı.

Merkeze bağlı Gündoğdu Mahallesi Güzelyalı Caddesinde yer alan havai hattı  yer altına alarak, caddenin modern bir yapıya kavuşmasını sağlayan ÇORUH EDAŞ ekipleri, cadde üzerinde araç ve yaya trafiğine sorun teşkil eden beton direkleri de sökerek yapılan tesis çalışması sonrası caddenin yeniden aydınlatılmasını sağladı.

ÇORUH EDAŞ ekipleri ayrıca Veliköy grup yolu ile Taşlık Köyü giriş güzergahına kadar olan 2 km'lik alanda mevcut hatları yol güzergahına  uygun olarak  yeniden tesis ederek aydınlatmaları tamamladı.  Mahallede ayrıca yapımı devam eden Veliköy grup yolunun diğer kısımlarınında  altyapısı tamamlandıkça tesis çalışmaları  karayolu güzergahına uygun hale getirilecek ve abonelerin hizmetine  sunulacak.

image-330.jpeg

ÇORUH EDAŞ yetkilileri yaptıkları açıklamada ise cadde üzerinde yapılan şebeke yenileme çalışmaları sürerken, yenilenen ve şebekenin enerjilendirilmesi aşamasında yaşanan enerji kesintileri nedeniyle abonelerin göstermişolduğu anlayış için abonelerine teşekkür etti.

image-331.jpeg