ÇORUH EDAŞ'tan Anlamlı Ziyaret

ÇORUH EDAŞ'tan Anlamlı Ziyaret
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇORUH EDAŞ) heyeti, Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇORUH EDAŞ) heyeti, Yaşlılar Haftası kapsamında Rize’nin Fındıklı ilçesinde bulunan Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Huzurevini dolaşan heyet yaşlılara çiçek verip, çeşitli ikramlarda bulundu. Yaşlılarla görüşen ÇORUH EDAŞ personeli, onların her zaman gönüllerinde yer tuttuğunu ve daima yanlarında olduklarını ifade ederek, bir süre sohbet etti.

Gerçekleştirilen ziyaretten çok memnun kalındığını ifade eden huzurevi sakinleri bu tür ziyaretleri her zaman beklediklerini, ilgilerinden dolayı ÇORUH EDAŞ personellerine teşekkürlerini dile getirdi.

coruh-edas’tan-anlamli-ziyaret1.jpg

Ziyaret dolayısıyla ÇORUH EDAŞ yetkililerince yapılan açıklamada ise 1982 yılında “Dünya Sağlık Örgütü” tarafından 18-24 Mart tarihleri arası “Yaşlılara Saygı Haftası” olarak ilan edildiği hatırlatılarak, “Dünyada yaşanmışlıklarından ders aldığımız yaşlılarımıza saygı, sevgi ve minnet duygularının dile getirildiği bu özel haftada en temel insani sorumluluğumuzu yerine getirerek yaşlılarımızın her daim yanında olmaya özen göstermeliyiz. Bizlerin bugünlere gelmesine, sahibi olduğumuz değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında büyük katkısı olan, geçmişle gelecek arasında köprüler kurarak aynı zamanda ortak bir bağ oluşturan yaşlılarımıza hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi göstermek hem bizlerin hem de onların yüzünü güldürecektir.” denildi.