Çoruh EDAŞ’tan Çeyrek Asırlık İftar Geleneği

Çoruh EDAŞ’tan Çeyrek Asırlık İftar Geleneği
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇORUH EDAŞ) yaklaşık 25 yıldır sürdürdüğü geleneksel iftar sofrasında bir kez daha personeliyle bir araya geldi.

Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon’da elektrik dağıtım hizmeti veren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇORUH EDAŞ), geleneksel hale getirdiği iftar programlarının 21.’sini düzenledi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu’nun evsahipliğinde düzenlenen iftar programına Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, Türkiye Enerji, Su ve Gaz İşçileri Sendikası (TES İŞ Sen) Trabzon Şube Başkanı Cengizhan Gündoğdu, TEDAŞ Rize Eski İl Müdürü Mehmet Aygün, TEDAŞ ve ÇORUH EDAŞ grup yöneticileri, grup şefleri, ilçe şefleri, il müdürlüğü ve ilçe şeflikleri personelleri ile sendika yöneticileri ve TEK ve TEDAŞ emekli personeli katıldı.

coruh-edas’tan-ceyrek-asirlik-iftar-gelenegi-(2).jpg

İl Müdürü Cabir Kadıoğlu, Ramazan ayının maneviyat ayı olduğunu belirterek, ÇORUH EDAŞ ailesi olarak maneviyatı bol, huzur dolu iftar buluşmalarında çeyrek asra merdiven dayadıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek Ramazan Ayında ÇORUH EDAŞ ailesi yanında geçmiş yıllarda TEK ve TEDAŞ çatısı altında çalışıp emekliye ayrılan personelle de bir arada olmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Kadıoğlu, gelecek yıllarda da iftar geleneğini sürdürmeye ve birlik beraberlik içerisinde çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Kadıoğlu, ayrıca, programa katılan tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.

coruh-edas’tan-ceyrek-asirlik-iftar-gelenegi-(1).jpgcoruh-edas’tan-ceyrek-asirlik-iftar-gelenegi-(8).jpgcoruh-edas’tan-ceyrek-asirlik-iftar-gelenegi-(3).jpgcoruh-edas’tan-ceyrek-asirlik-iftar-gelenegi-(4).jpg

coruh-edas’tan-ceyrek-asirlik-iftar-gelenegi-(5).jpgcoruh-edas’tan-ceyrek-asirlik-iftar-gelenegi-(6).jpgcoruh-edas’tan-ceyrek-asirlik-iftar-gelenegi-(7).jpg