ÇORUH EDAŞ’TAN Taşlıdere Mahallesine Yatırım

ÇORUH EDAŞ’TAN Taşlıdere Mahallesine Yatırım
Çoruh EDAŞ, yatırım yaptığı mahallelere bir yenisini daha ekledi. Çoruh EDAŞ, Rize’nin Taşlıdere Mahallesi’nde uzun vadede enerji ihtiyacını karşılayacak elektrik altyapısı oluşturma amacıyla elektrik hatlarını yer altına alıyor.

Kesintisiz enerji parolasıyla yatırımlarını aralıksız sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Rize’nin Taşlıdere Mahallesi’nde yürütülen yol genişleme çalışmasıyla eş zamanlı altyapı ve üst yapı çalışmaları gerçekleştirerek, alçak ve orta gerilim hatlarını yer altına alıyor.

İhtiyaç kapsamına göre belirlenen noktalarda uzman ekibiyle çalışmalarını aralıksız sürdüren ve çalışma kapsamında yer üstündeki kabloları yer altına taşıyan Çoruh EDAŞ, bölgede görüntü kirliliği oluşturan, iş yerleri için engel teşkil eden direkleri ve havai hatları sökerek 2020 yılı yatırım çalışmalarını sürdürüyor. Gerçekleştirilen yatırımlarla elektrik kesintilerini ve teknik kayıpları azaltmayı hedefleyen Çoruh EDAŞ, şebeke iyileştirme ve aydınlatma çalışmalarına salgın hastalığa karşı aldığı tüm önlemlerle devam edeceğini belirtti.

Çoruh EDAŞ, 29 bin 551 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde toplam 61 ilçede yaklaşık 1.4 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti verme hedefinde. Söz konusu 5 ilde bu hizmetlerin en sağlıklı şekilde yürütülebilmesi için proje ve yatırım planlamalarını en son teknolojiyle yapan Çoruh EDAŞ, faaliyet gösterdiği bölgede hizmet kalitesini yükseltmek için çalışma temposunu her gün biraz daha artırıyor.

coruh-edas’tan-taslidere-mahallesine-yatirim.jpg