Çoruh Elektrik'ten Rize'ye Aydınlatma Bakımı

Çoruh Elektrik'ten Rize'ye Aydınlatma Bakımı
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ışıl ışıl bir Rize hedefiyle Çayeli ilçesi ve Gündoğdu mahallesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Rize merkez ve ilçelerinde elektrik şebekelerinin bakım-onarım çalışmalarına devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ışıl ışıl bir Rize hedefiyle Çayeli ilçesi ve Gündoğdu mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2017 yılı bakım çalışmaları kapsamında Çayeli tünel mevkiinden Limanköy mahallesi Hamuda mevkii arasında kalan yaklaşık 12 km’lik yolun aydınlatma bakım çalışmaları yapılırken, yol trafik akışının etkilenmemesi için Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. personelleri tarafından gerekli iş güvenliği tedbirleri alınarak sürdürülen çalışma tamamlanarak tüketicilerinin hizmetine sunulurken,  Gündoğdu-Bozukkale mahallesinden Rize Yeni Şehir Stadyumu arasında kalan 6 Km’lik yolun aydınlatma bakım çalışmalarının ekipler tarafından kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağı bildirildi.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileri, karayolu güzergahı boyunca yapılan bakım-onarım çalışmaları esnasında araç sürücüleri ve vatandaşların göstermiş olduğu anlayış için teşekkürlerini iletti.

aydinlatma-calismasi-1.jpgaydinlatma-calismasi-2.jpg