Çorum ve Rizeli Kadın Girişimciler Birlikten Kuvvet Doğuracak

Çorum ve Rizeli Kadın Girişimciler Birlikten Kuvvet Doğuracak
Çorumlu ve Rizeli Kadın Girişimciler, Feretiko ile Kargı Bezinin birlikte kullanımını amaçlayan yeni projeler geliştirmeyi amaçlıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Çorum Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanı Yasemin Kepçeli ve beraberinde Komite üyelerinden oluşan bir heyet, Rize Kadın Girişimciler Kurulu ile ortak projeler geliştirmek amacı ile Rize’ye geldi.

Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, Rize’deki temaslarının ilk gününde, Çorum Eski Valisi ve şimdiki Rize Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltılı bir toplantıda, Rize Kadın Girişimci Kurulu üyeleri ile bir araya geldiler.

Rize Valisi Nurullah Çakır, burada yaptığı değerlendirmede; “Bu tür ziyaretlerin, kültürlerin kaynaşmasına vesile olmasının yanı sıra, yapılacak karşılıklı görüşmeler ve fikir alışverişleri sayesinde elde edilecek kazanımlarla, üreten ve gelişen Türkiye’nin daha hızlı kalkınmasında da etkili olacağı kanısındayım.” şeklinde konuştu.

corumlu-ve-rizeli-kadin-girisimciler-birarada-1.jpg

Ziyarete ilişkin olarak Rize Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcıları Zühre Kavuncuoğlu Kazan ve Leyla Taşkın birer açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalarda; gerçekleştirilen bu ziyaret programı ile Çorum ve Rize arasında kültürel bir köprü oluşturma amacımızın dışında, her iki ilin Kadın Girişimcileri Kurulu olarak girişimcilik alanında fikir alışverişinde bulunmak ve Çorum Kargı Bezi ile Rize Bezini (Feretiko) ortak kullanın alanlarını değerlendirerek yeni projeler geliştirmeyi hedeflediklerini ifade ettiler.