Çorum'da cinnet:3 ölü

Çorum'da cinnet:3 ölü
Çorum'da cinnet geçiren bir kişi eşini ve 14 yaşındaki zihinsel engelli oğlunu öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, olay bu sabah 08.30 sıralarında Esnafevler 6. Sokak'ta bulunan Karsu Apartmanı'nda meydana geldi. Sabah saatlerinde kendisinden boşanmak isteyen eşiyle tartışan Nebi Gündoğdu (65) geçirdiği cinnet sonucu eşi Gülay Gündoğdu (36) ve oğlu Ejder Gündoğdu'yu silahla vurduktan sonra intihar etti.

Olayın ardından Gülay Gündoğdu olay yerinde hayatını kaybederken, Nebi Gündoğdu ve oğlu Ejder Gündoğdu ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralanan baba ve oğul yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatı kaybetti.

Olayın ardından kızı Gülay Gündoğdu'nun ölüm haberini Nazegül Yılmaz, sinir krizleri geçirdi. Kızının bulunduğu apartmana girmek isteyen acılı anneyi polisler ve yakınları güçlükle teselli etti.

Baba Veli Yılmaz ise, "Çocuğum sana sürekli tezgah kuruyorlardı. Kızım seni kaç kere uyardım. Benim sözüme gitmedin. Benim sözüme gitseydin bunlar olmayacaktı" dedi.

İstanbul'da ablasının yanında yaşayan Gülay Gündoğdu'nun bir süre önce eşine boşanma davası açtığı öğrenildi. Boşanma davası nedeniyle hastaneden doktor raporu alan talihsiz kadının sabah çocuğunu almak için evine geldiği, Nebi Gündoğdu'nun ise Almanya'dan emekli olduktan sonra Çorum'a yerleşerek yaşamaya başladığı öğrenildi.

Talihsiz kadının cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.