Çotanaklar büyük yürüyüşe hazırlanıyor!

Çotanaklar büyük yürüyüşe hazırlanıyor!
Bank Asya 1. Lig'den düşen ve gelecek sezon Spor Toto 2. Lig’de mücadele verecek Giresunspor’da yeşil-beyazlı taraftarlar suskunluğunu bozuyor.

YOĞUN HAZIRLIK VAR

Kulüpte yeni yönetimin oluşturulamaması, geçtiğimiz haftalarda çıkan adayların kongre günü aday olmadığını açıklaması ve Giresunspor’un şehrin ileri gelenlerince sahipsiz bırakılmasından dolayı Genç Çotanaklar "Söz Sırası Bizde" sloganı ile büyük yürüyüşe hazırlanıyor.

"GİRESUNSPOR SAHİPSİZ DEĞİL"

23 Haziran Cumartesi Günü saat 13.00’da Giresun Debboy'da başlayacak yürüyüş hakkında Genç Çotanaklar, tüm taraftar grubu adına yaptıkları basın açıklamasında, “Takımımızın küme düşmesi, yaşanan olumsuz gelişmeler, yapılan kongre sonucu Giresunspor’un yine kayyuma kalması bu açıklamayı ve yürüyüşü zorunlu kılmıştır. Bizler Genç Çotanaklar olarak şehrin ileri gelenlerinin kafasını kuma gömdüğü bu zorlu süreçte takımımıza sahip çıkıyoruz ve sahipsiz bırakılan Giresunspor’un tek sahibi olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kongreler yaklaştıkça gazetelerde boy boy fotoğrafları çıkan, Giresunspor’u reklam aracı olarak kullanan para babalarının kongre zamanı ortalıktan kaybolmasını da ibretle takip ediyoruz. Zaman sen-ben demeden; Giresun, İstanbul, Bursa demeden takımımıza sahip çıkma, gerekli kişilere gerekli mesajları verme zamanıdır. Bir kez daha gördük ki, bu takımın gerçek sahibi taraftarıdır. Gelin biz elimizden geleni yapalım, takımımızın kavgasına biz sahip çıkalım. Başka Giresunspor yok.”ifadelerini kullandılar.

GURBETÇİLERDE GELECEK

Diğer yandan büyük yürüyüşe yoğun katılımın olacağı sanılıyor. Yürüyüşe iştirak etmek için İstanbul’dan Marmaralı Çotanaklar ve Bursa’dan Gurbetçi Çotanaklar’ın da şehre geleceği öğrenildi.