Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Malkoç’tan Başkan Kasap’a Ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Malkoç’tan Başkan Kasap’a Ziyaret
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde düzenlenecek “Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi” konulu konferans için Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Av. Şeref Malkoç, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Kasap ziyaretinde Malkoç’a belediye çalışmaları ve projelerle ilgili bilgiler verdi. Malkoç, Başkan Kasap’tan Mavi Şehir Projesi’nin içerisinde yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yakından takip ettiği Sahil Külliyesi hakkında detaylı bilgiler aldı.

Başkan Kasap, Malkoç’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Malkoç ise ziyaretinde, Rize’nin projelerini yakından takip ettiğini, Sahil Külliye Projesi’nin Rize’nin kültürel ve sosyal yapısına büyük katkılar sağlayacağını belirterek, Başkan Kasap’a çalışmalarında başarılar diledi.

seref-malkoc,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-etti-(1).jpg

Malkoç, Başkan Kasap’a kendi yazmış olduğu “40 Soruda Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi” kitabını hediye etti. Başkan Kasap, ise Malkoç’a içerisinde Rize bezleri ve yöresel işlemeli çay bardaklarının bulunduğu hediyesini takdim etti.

Malkoç’un Başkan Kasap’ı ziyaretine, Ensar Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Ömer Topaloğlu, Rize Belediyesi Başkan Vekili Sultan Yılmaz ve Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmet Sivrikaya eşlik etti.

seref-malkoc,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-etti-(3).jpgseref-malkoc,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-etti-(2).jpgseref-malkoc,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-etti-(5).jpgseref-malkoc,-rize-belediye-baskani-prof.-dr.-resat-kasap’i-makaminda-ziyaret-etti-(4).jpg