Cumhurbaşkanı Erdoğan Babaocağı Rize'ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Babaocağı Rize'ye Geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günü Rize'ye geleceği, ardından seçimlerde en çok oyu aldığı Bayburt ve Gümüşhane'ye teşekkür ziyaretinde bulunacağı bilgisine ulaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Toplu Açılış Programına katılmak üzere 7 Temmuz Cuma günü Rize'ye geleceği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü kentten ayrılacağı ve Cumhurbaşkanlığı ve 28 .Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde en çok oyu aldığı Bayburt ile Gümüşhane'ye teşekkür ziyaretinde bulunacağı öğrenildi.

Erdoğan'ın hafta sonu düzenlenecek AK Parti Rize İl Danışma Toplantısına katılması da söz konusu olurken programın içeriğinin ilerleyen günlerde kesinlik kazanacağı bilgisine ulaşıldı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Programı Ertelendi

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.