Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Akşam Rize’ye Gelecek, Pazartesi Ankara’ya Dönecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Akşam Rize’ye Gelecek, Pazartesi Ankara’ya Dönecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, akşam saatlerinde Kocaeli'den Rize'ye gelecek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki akşam Rize'de konaklayacağı ve pazartesi günü kentten ayrılacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi 10. Zirvesi'ne katıldığı Kazakistan'dan dönüşünde Kocaeli’de Ford Otosan'ın yeni açılacak fabrikasının açılış törenine katılacak. Erdoğan, törenin ardından bu akşam saatlerinde Rize’ye gelecek. Erdoğan’ı taşıyan uçağın saat: 19.00’dan sonra Rize Artvin Havalimanı’na inmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın havalimanından helikopterle Güneysu'ya gitmesi ve Güneysu İlçe Stadı'na indikten sonra Güneysu merkezde kendisini bekleyen hemşehrilerine bir selamlama konuşması yapması bekleniyor.

Yarın saat 14.00'te Rize kent merkezindeki kentsel dönüşüm alanında toplu açılış programına katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat: 17.00’de ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın Genel Kuruluna katılacak.

Rize’de başka bir resmi programı bulunmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazar akşamı da Rize’de konaklayacağı ve pazartesi günü öğleden önce kentten ayrılacağı öğrenildi.

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.