Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Gece Rize'ye Gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Gece Rize'ye Gelecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu gece yarısı baba ocağı Rize'ye gelecek. Rize, Artvin ve Trabzon'da çeşitli program ve mitinglere katılacak olan Erdoğan'ın pazartesi günü kentten ayrılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü saat: 16.00'da Güneysu yolu üzeri Ulucami mevkiinde düzenlenecek toplu açılış ve mitinge katılacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu akşam 21.30 sıralarında Cumhurbaşkanlığına ait ATA uçağıyla Ankara'dan Trabzon'a, oradan da helikopterle baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesine hareket etmesi bekleniyor.

Rize, Artvin ve Trabzon'da çeşitli programlara katılmak üzere bu gece yarısı 00.00 - 01.00 sıralarında Rize'de olması beklenen Erdoğan, Güneysu ilçe Stadında hemşehrileri tarafından karşılanacak. Kısa bir selamla konuşması yapması beklenen Erdoğan, geceyi Merkez Mahallesindeki evinde geçirecek.

Cumartesi günü saat: 11.30'da Artvin'in Yusufeli ilçesinde partisi tarafından düzenlenecek mitinge katılmak üzere Yusufeli'ne gidecek olan Erdoğan, burada bazı ziyaretler gerçekleştirdikten sonra yeniden Rize'ye dönecek ve saat: 16.00'da Güneysu ilçesi Ulucami mevkiinde Güneysu yolu üzerinde düzenlenecek toplu açılış ve mitinge katılacak. Rize'nin 31 Mart seçimlerinde bir kez daha Türkiye rekoru kırarak Türkiye birincisi olmaıs dolayısıyla hemşehrilerine teşekkür edecek olan Erdoğan, toplu açılış ve miting sonrası AK Parti Rize İl Başkanlığı ile Rize Belediye Başkanlığına ziyarette bulunacak. Erdoğan, akşam programında ise 19.00'da Yakamoz'da düzenlenecek yemek programında STK temsilcileri ve parti teşkilatıyla bir araya gelecek. Geceyi Güneysu'da geçirecek olan Erdoğan, Pazar günü ise Trabzon mitingine katılmak üzere öğle saatlerinde Rize'den ayrılacak. Trabzon mitingi ve ziyaretlerinin ardından geceyi geçirmek üzere Rize'ye dönmesi beklenen Erdoğan'In, Çaykur Rizespor ile DG Sivasspor arasından oynanacak olan Süper Lig karşılaşmasını da izlemesi ve Pazartesi sabahı Rize'den ayrılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrıca Trabzon'dan Rize'ye dönmeyip Ankara veya İstanbul'a gitme ihtimali de bulunuyor. 

Erdoğan'ın Rize programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da katılacak.