Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu'ya Geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Güneysu'ya Geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İkizdere ilçesindeki programını tamamladıktan sonra Güneysu ilçesine geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin İkizdere ilçesinde bazı programlara katılıp TBMM 27. Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi İsmail Kahraman’ı evinde ziyaret ettikten sonra babaocağı Güneysu ilçesine geldi.

AK Parti İlçe Başkanlığına geçen Erdoğan burada partililerle ve vatandaşlarla görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlçe Başkanı Mehmet Akif Köse ve İlçe Belediye Başkanı Rıfat Özer'den bilgi aldı.

Erdoğan, parti binası çıkışında kendisini bekleyen hemşehrileri ile görüştü.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra ilçedeki ikametine geçti.

Cmhurbaşkanı Erdoğan yarın (Cumartesi günü) saat 13.30’da Rize merkezden Salarha Tünelinin (Dalyan Girişi) açılış törenine katılacak. Daha sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin yeni binasının açılış törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat: 17.00’de ise partisinin İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenecek Ak Parti Rize İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak.

Cumartesi günü Rize programını tamamlayacak olan Erdoğan aynı akşam geç saatlerde Rize’den ayrılacak. Ancak, Erdoğan'ın programının uzaması halinde ise pazar günü öğle saatlerinde kentten ayrılma ihtimalinin de söz konusu olduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de meydana gelen sel ve heyelanlar nedeniyle afet bölgeleri ile İyidere Lojistik Merkez ve Rize Artvin Havalimanında da incelemelerde bulunması bekleniyor.

cumhurbaskani-erdogan-memleketi-rizenin-guneysu-ilcesine-geldi-1.jpgcumhurbaskani-erdogan-memleketi-rizenin-guneysu-ilcesine-geldi-2.jpgcumhurbaskani-erdogan-memleketi-rizenin-guneysu-ilcesine-geldi-3.jpgcumhurbaskani-erdogan-memleketi-rizenin-guneysu-ilcesine-geldi-4.jpgcumhurbaskani-erdogan-memleketi-rizenin-guneysu-ilcesine-geldi-5.jpg

erdogan-rizede-019.jpg

rizze-097.jpg