Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osman Karavin'in Kabrini ve Ailesini Ziyaret Edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osman Karavin'in Kabrini ve Ailesini Ziyaret Edecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin’in kabrine ve ailesine ziyarette bulunacak.

18 Aralık Pazar günü açılışı yapılacak Akyazı Stadı'nın açılış törenine katılmak üzere 17 Aralık’ta Rize'ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Rize Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve  Ak Parti Rize Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı güzel insan Osman Karavin’in ailesine ve Kale Mahallesindeki kabrine ziyarette bulunacağı öğrenildi.

Rize siyaset ve iş dünyasının sevilen simalarından güzel insan Karavin’in ani ölümü şehirde büyük üzüntüye neden olmuştu.

osman-karavin-ve-erdogan.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın geçen hafta Trabzon'da katıldığı AKSA Çağrı Merkezi açılış töreni sırasında rahatsızlanarak KTÜ Farabi Hastanesi'ne kaldırılan ve aort damarı yırtığı nedeniyle ameliyat edilen Karavin'in böbreklerinde kist olduğu ve kanı temizlemediği tespit edilmiş ve 2. Bir ameliyat geçiren Karavin, böbrek yetmezliği nedeniyle 4 Aralık Pazar’ı 5 Aralık Pazartesi’ne bağlayan gece saat: 01.00 sıralarında hayatını kaybetmişti.

İLGİLİ HABERİMİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'ye Gelecek