Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Ziyaretinin de Yer Aldığı Doğu Karadeniz Turuna Çıkıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Ziyaretinin de Yer Aldığı Doğu Karadeniz Turuna Çıkıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt törenlerinden döndükten sonra Doğu Karadeniz ziyaretine çıkacağını açıkladı. Erdoğan'ın Doğu Karadeniz ziyaretini 3-6 Eylül tarihleri arasında yapması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'in Ahlat ilçesinde, 26 Ağustos’ta düzenlenecek Anadolu'nun Fethi Malazgirt 1071 Anma Etkinliklerinden döndükten sonra Doğu Karadeniz ziyaretine çıkacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyaretinin de yer aldığı Doğu Karadeniz ziyaretini 3-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirmesi bekleniyor.

3 Eylül Cuma günü Doğu Karadeniz ziyaretine çıkması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize, Artvin ve Trabzon'daki programlarını tamamladıktan sonra 6 Eylül'de Rize'den ayrılması bekleniyor..

26 Ağustos Perşembe günü Ahlat’ta düzenlenecek programdan döndükten sonra Doğu Karadeniz programına başlayacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Malazgirt’teki inşallah halkla buluşmamızla ve ondan sonraki programımızla beraber dönecek ve döndükten sonra Doğu Karadeniz’den programlarımızı devam ettireceğiz. Doğu Karadeniz’de hem sel felaketinden kalan nedir, Artvin’de durum nedir? Bunları yerinde görmek istiyoruz. Bir taraftan da Salarha Tüneli ve İkizdere Tünelinin de açılışlarını yapacağız. Sadece felaketlerle değil bir de yapılan güzel yatırımların da açılışlarını yapmak suretiyle yola devam edeceğiz” dedi.

rize-karadeniz-ofset-2-250.jpg