Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Genç Kızın İsteğini Kırmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de Genç Kızın İsteğini Kırmadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’deki Toplu Açılış Töreninde Leyla Erdeniz adlı genç kız, Erdoğan'dan istekte bulunarak kendisiyle çektirdiği fotoğrafı imzalamasını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’deki Toplu Açılış Töreninde Leyla Erdeniz adlı genç kızın isteğini kırmayarak geçen yıl Rize'de birlikte çektirdikleri fotoğrafı "Sevgi dileklerimle" notuyla birlikte imzaladı.

Rize Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Toplu Açılış Töreni öncesinde Leyla Erdeniz adlı genç kız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl ki Rize ziyaretinde Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafla beraber açılış törenine katıldı. Genç kız burada fotoğrafı Erdoğan’a göstererek fotoğrafı imzalamasını istedi.

5-004.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan genç kızın isteğini kırmayarak Cumhurbaşkanlığı görevlilerine fotoğrafın kendisine ulaştırılmasını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisinin de yer aldığı fotoğrafın kendisine ulaştırılmasıyla "Sevgi dileklerimle" notu düşerek fotoğrafın arkasını imzaladı ve fotoğraf tekrar Leyla Erdeniz'e ulaştırıldı.

leyla-erdeniz-fotograf-erdogan2.jpg

leyla-erdeniz-fotograf-erdogan3.jpg

5555.jpg

Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafı Erdoğan’a imzalattıran Leyla Erdeniz, yaptığı açıklamada, fotoğrafı geçen yıl Erdoğan’ın Rize ziyaretinde çektirdiğini kaydederek, “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Mevlam O’ndan razı olsun. Allah (c.c.) O’nu başımızdan eksik etmesin. O sadece Rize’nin gururu değil Türkiye’nin gururu Dünya Lideridir. İnşallah Başkanlık sistemine geçilir de Cumhurbaşkanımız da Türkiye’nin ilk Devlet Başkanı olur” dedi.

63-003.jpg

leyla-erdeniz-fotograf-erdogan.jpg

erdogan-rizede-004.jpg