Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’den Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’den Ayrıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma akşamı geldiği babaocağı Rize’den ayrıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin, Rize ve Trabzon mitinglerini tamamladı. Erdoğan, Ordu iline hareket etmek üzere Rize'den ayrıldı. Erdoğan, memleketi Güneysu'dan hemşehrileri tarafından uğurlandı.

31 Mart yerel seçimleri dolayısıyla Cuma günü Artvin mitingini yaptıktan sonra Rize’ye gelem ve Güneysu’da konaklayan Erdoğan, Cumartesi günü önce Rize mitingini ardından Trabzon’a geçerek Trabzon mitingini gerçekleştirdi. Miting sonrası yeniden Rize’ye dönen Erdoğan, bugün 13.00 sıralarında Güneysu İlçe Stadında kendisini bekleyen helikopterle Ordu’ya hareket etmek üzere Rize’den ayrıldı.

Öte yandan Erdoğan, helikoptere giderken yolda kendisini bekleyen vatandaşlarla selamlaştı.  Üzerinde ‘Rize Engelli Yüzücüler, Desteğinizi Bekliyoruz Sayın Başkanım’ yazılı pankartı gören Cumhurbaşkanı Erdoğan aracından inerek engelli yüzücüler ile sohbet etti. Bedensel Engelli sporcuların yüzme hocası Şeyda Benli Cumhurbaşkanı'ndan sporcular için destek talep ettiklerini dile getirerek, "Çocuklar için destek talep ettik. Engelli yüzücüler için desteğini tekrar bize vereceğini söyledi. Her zaman destek olacağını da bize söyledi” ifadelerini kullandı. 

Erdoğan daha sonra aracına binerek helikopterin kalkacağı Güneysu futbol sahasına gitti ve Ordu’ya gitmek üzere buradan helikopter ile ayrıldı. 

Erdoğan, Ordu’dan sonra Samsun mitingini gerçekleştirdikten sonra Ankara’ya hareket edecek.

25a0a21a-2f35-4831-9a99-e2c95dee6b48.jpeg

a09fed59-4d03-4362-829c-c5ba91655c50.jpeg

ba2ae476-029f-493b-9e96-cb97fd0c5a68.jpeg