Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’ye Geliyor
Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Kasım’da memleketi Rize’ye gelecek.

Ak Parti Genel Merkezi, il başkanlığı kongrelerinin startını Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’den veriyor. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Ak Parti Rize İl Kongresi’ne katılmak üzere 18 Kasım’da memleketi Rize’ye gelecek.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, bu sabah Kaçkar TV’de Turgay Terzibaş'ın sunduğu "Gündem Özel" programına katıldı. İl Başkanı Avcı, katıldığı canlı yayın programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ak Parti Rize İl Başkanlığı Kongresine katılmak üzere 18 Kasım’da Rize’ye geleceğini söyledi.

turgay-terzibas-muhammed-avci.jpg

Başkan Avcı, kongrenin 18 Kasım Cumartesi günü saat: 13.30'da Rize Kapalı Spor Salonunda yapılacağını söyledi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de Ak Parti Rize İl Başkanlığı Kongresine mevcut başkan Muhammed Avcı başkanlığındaki tek listeyle gidilmesi bekleniyor.

Başkan Avcı, 40 olan Rize İl Yönetim Kurulu sayısının yeni kongrede 30'a düşeceğini ve il başkanlığı kongresinde il yönetiminde bazı değişikliklerin de olacağını sözlerine ekledi.

Başkan Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 19 Kasım'da yapılacak olan Bayburt ve Gümüşhane kongrelerinie de katılacağını söyledi.