Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev Rize’den Ayrıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Aliyev Rize’den Ayrıldı
Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, akşam saatlerinde kentten ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Rize Artvin Havalimanı açılışının ardından Ricosta Otel'de çalışma yemeğinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve mevkidaşı Aliyev, çalışma yemeğinin ardından yeniden Rize Artvin Havalimanı’na geçti. Burada iş insanlarıyla toplantı yapan iki cumhurbaşkanı ardından kentten ayrıldı.

Akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’i Rize Artvin Havalimanı’ndan uğurladıktan sonra kendisi de Rize’ye geldiği özel uçak "TUR" ile Rize’den ayrıldı.

rize-artvin-havalimaninin-acilisi-yapildi-3.jpgrize-artvin-havalimaninin-acilisi-yapildi-4.jpg

zavendikli-mustafa-yildiz-hoca-efendi-kuran-kurslari-kurban-bedeli-ve-yardim-kampanyasi-005-007.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.