Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kahraman Rize’ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kahraman Rize’ye Geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman, toplu açılış törenine katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere 3 günlük ziyaret kapsamında babaocağı Rize’ye geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış törenine katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere 20 Mayıs Cuma günü Rize’ye geleceği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize programının hafta sonunu da kapsadığı ve 3 gün Rize’de kalacağı bilgisine ulaşıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ertelenen Şubat ayı içerisindeki Rize ziyareti, programında bir değişiklik olmaması halinde 20-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Erdoğan’ın beraberinde TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve bazı bakanlarla birlikte Rize’ye geleceği öğrenildi.

DEVLETİN ZİRVESİ RİZE'DE TOPLANIYOR

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan ve Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'in de Erdoğan ile birlikte Rize'ye gelecekleri öğrenildi.

Cuma günü geleceği Rize’de toplu açılış törenine de katılacak olan Erdoğan, hafta sonu Rize’de bazı temaslarda bulunduktan sonra 3 günlük Rize ziyaretini tamamlayacak.