Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Benzeyen Kadın Vekil Aday Adayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Benzeyen Kadın Vekil Aday Adayı
CNN Türk’te program sunucusu Şirin Payzın, Ankara’nın Rizeli vekil aday adaylarından Av. Meltem Banko’yu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzetti.

CNN Türk’te yayınlanan “Ne Oluyor?” adlı programın sunucusu Şirin Payzın, Ankara’dan katılan Ak parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Meltem Banko’nun konuşma tarzını ve hareketlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzetti. Bu benzetmeden memnun kalan Av. Banko, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan hayranlığından bahsedip, kendisini örnek aldığını ve her sözünü dikkatle dinlediğini ifade etti.

Gençliği, güzelliği ve başarılı kariyerinin yanı sıra, Karadenizli edasıyla yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Avukat Meltem Banko, CNN Türk’te Şirin Payzın’ın konuğu oldu.

Aktif siyasi kariyerinde neden Ak Parti’yi tercih ettiği konuşmasında; partinin birleştirici, istikrarı ve kalkınmayı ön planda tutan tavrının etkili olduğunu dile getiren Av. Meltem banko, milletin, halkın derdine kulak veren ve kendini halkından üstün görmeyen bir parti içinde çalışmak istediğini belirtti.

sabire-meltem-banko.jpg

Gezi olaylarını desteklediği şeklinde kendisine karşı bir karalama kampanyası yürütüldüğünü ve bunun gerçekle bir alakası olmadığını belirten Banko, gezi sürecinde toplumun huzur ve esenliğini bozmaya teşebbüs eden her türlü provokatif eyleme tepki gösterdiğini, gezi olaylarında suç işleyen kişilerin de cezasız kalmaması gerektiğini her fırsatta vurguladığını hatırlattı.

Bu itibarla yasalaşma aşamasında olan “İç Güvenlik Paketi”nin özgürlük ve güvenlik dengesini sağlamak adında önemine değinen Banko, çözüm sürecinin ancak kardeşliğimizi kuvvetlendireceğini ve desteklenmesinin önemli olduğunu ifade etti.

Programın sonuna doğru, konuşma tarzı ve vurgularını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzeten ve Banko’nun bu tavrını sempatik bulan Şirin Payzın, genç adayda Erdoğan’ın izlerini gördüğünü ifade ederken, bu benzetmeden memnun kalan Sabire meltem Banko da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan hayranlığından bahsedip, kendisini örnek aldığını ve her sözünü dikkatle dinlediğini ifade etti.