Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıkan DSP Eski Genel Başkan Adayı Özavcı, Rize'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek İçin Yola Çıkan DSP Eski Genel Başkan Adayı Özavcı, Rize'de
Demokratik Sol Parti'nin (DSP) 2010'daki kongresinde genel başkan adayı olan Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için çıktığı Türkiye turu kapsamında Rize'ye ulaştı.

"Güçlü Bir Türkiye İçin Evet" kampanyasına destek amacıyla yola çıkan Özavcı, Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının yanı sıra "Biz Türkiyeliyiz", "Dünya liderimizle yeni Türkiye yolunda" yazılarıyla donatılan otomobiliyle kente geldi.

Otomobiliyle kentti gezen Özavcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin büyümesi ve halk oylamasına "evet" kampanyasına destek vermek için Türkiye'yi karış karış gezdiğini söyledi. 

erdogana-destek-icin-yola-cikan-ozavci,-rizede-(3).jpg

Özavcı, "Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz. Kardeşler asla karşı karşıya gelmedi. Bayrağımız, toprağımız ve namusumuz bir. Her şeyimiz bir. En acı gerçeğimiz de bir ama o da düşmanımız. Bir olalım, birlik olalım, kardeşçe ve beraberce bu halk oylamasına 'evet' diyelim. Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için 'evet' diyelim." ifadesini kullandı. 

Hollanda, İngiltere, Fransa ve Almanya'nın "hayır" dediğini belirten Özavcı, şunları kaydetti: "Siz niye karışıyorsunuz? Çünkü bunlar Türkiye'nin büyümesini istemiyor. Bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün liderleri dış güçler yönetti. Şu an Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yönetemiyorlar. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın ve Türkiye'nin zarar görmesi için 'hayır' demek zorunda kalıyorlar. Buna seyirci kalmayacağız. Üzerimize düşen vazifeyi yerine getirmeliyiz. Türkiye'nin geleceği için 'evet' dememiz lazım. CHP'ye gönül vermiş kardeşlerimiz vatan ve millet sevgisini çok iyi biliyor. Onların da bu halk oylamasında 'evet' diyeceklerine inanıyorum." 

Özavcı, daha sonra kentten ayrıldı.

erdogana-destek-icin-yola-cikan-ozavci,-rizede-(2).jpgerdogana-destek-icin-yola-cikan-ozavci,-rizede-(1).jpg