Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rize Belediye Başkanı Metin’e Ödül

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Rize Belediye Başkanı Metin’e Ödül
Rize Belediyesi gençlere yönelik çalışmaları dolayısıyla ödüle layık görüldü. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri Yarışması'nın ödüllerini verecekleri belediyeleri ve belediye başkanlarını tebrik ederek, ilkinin açılışını yaptıkları gençlik festivalini gelecek yıllarda daha da geliştirerek sürdürmeyi ve geleneksel hale getirmeyi planladıklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gençlik Hizmetlerine Yönelik Fiziki Belediyecilik Yatırımları", "Kültür, Sanat, Yayıncılık, Eğitim ve Spor Faaliyetleri", "Teknoloji, Girişim, Robotik ve Yazılım Faaliyetleri" temalı 3 ayrı kategoride düzenlenen proje yarışmasında dereceye giren büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına ödüllerini verdi.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM)’in geçtiğimiz yıl Rize’de gençlerimize yönelik düzenlemiş olduğu “1001 Gözle Rize Kısa Film” yarışması etkinliği “Kültür, Sanat, Yayıncılık, Eğitim ve Spor Faaliyetleri” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Belediyesi’nin ödülünü Belediye Başkanı Rahmi Metin’e verdi.

Ödül töreninin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda bulunan stantları gezerek gençlerle sohbet etti.

Festivale katılan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin yaptığı açıklamada, “Rize Belediyesi olarak merkezi hükümetimizin de desteğiyle şehrin gelişimine yönelik çeşitli yatırımları ilimize kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Sosyal, kültürel, fiziki altyapı ve birçok alanda projeleri hayata geçirmek için aralıksız saha çalışmalarımız devam ediyor. Pandemi dolayısıyla kalabalık ortamlarda yapılabilecek bazı sosyal aktivitelerimize bir süre ara vermek zorunda kaldık. Bu süre içerisinde interaktif etkinliklerimizi sürdürdük. Rize Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve geçlere yönelik çeşitli aktiviteler içerisinde bulunan RİBEGEM’e çalışmalarından ve şehrimize kazandırmış oldukları bu anlamlı ödülden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

rize-belediyesi-genclere-yonelik-calismalari-dolayisiyla-odule-layik-goruldu-rize-belediye-baskani-rahmi-metine-odulu-cumhurbaskani-erdogan-tarafindan-verildi-1.jpgrize-belediyesi-genclere-yonelik-calismalari-dolayisiyla-odule-layik-goruldu-rize-belediye-baskani-rahmi-metine-odulu-cumhurbaskani-erdogan-tarafindan-verildi-2.jpgrize-belediyesi-genclere-yonelik-calismalari-dolayisiyla-odule-layik-goruldu-rize-belediye-baskani-rahmi-metine-odulu-cumhurbaskani-erdogan-tarafindan-verildi-3.jpgrize-belediyesi-genclere-yonelik-calismalari-dolayisiyla-odule-layik-goruldu-rize-belediye-baskani-rahmi-metine-odulu-cumhurbaskani-erdogan-tarafindan-verildi-5.jpgrize-belediyesi-genclere-yonelik-calismalari-dolayisiyla-odule-layik-goruldu-rize-belediye-baskani-rahmi-metine-odulu-cumhurbaskani-erdogan-tarafindan-verildi-4.jpgrize-belediyesi-genclere-yonelik-calismalari-dolayisiyla-odule-layik-goruldu-rize-belediye-baskani-rahmi-metine-odulu-cumhurbaskani-erdogan-tarafindan-verildi-6.jpg