Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Evinde Büyük Coşku!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Evinde Büyük Coşku!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu, Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal ve Osman Aşkın Bak’ı ağırladı.

7 Haziran genel seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerine devam eden Ak Parti Milletvekili adaylarının bu günkü durağı Güneysu’ydu. İlçede büyük bir coşkuyla karşılanan adaylar, esnafla ve vatandaşla bir araya geldi.

İlk olarak Ak Parti Güneysu İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir değerlendirme toplantısı yapan adaylar, sonrasında esnafı dolaşarak seçimlerde destek istedi. Ak Parti Rize Adayları, Güneysu halkının kendilerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

guneysu’da-ak-parti-coskusu-1.jpg

Ak Parti Milletvekili Adaylarına Güneysu ziyaretinde Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı ve çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirten Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, geçen seçimlerde almış olduklarını oy oranının üzerine çıkmak istediklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KATKISI BÜYÜK

Siyasete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında başladığını ifade eden Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, eğitim, siyaset ve iş hayatında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katkılarının büyük olduğunu, daima O’nun çizgisinde siyasi hayatına devam ettiğini belirtti.

guneysu’da-ak-parti-coskusu3.jpg

KARAL, “MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN BU YOLA BAŞ KOYDUK”

Güneysu’da kendilerine gösterilmiş olan destek dolayı vatandaşlara teşekkürlerini sunan Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal, “Türkiye’nin bu günlere gelmesindeki en büyük etken Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun kararlı ve dik duruşu sayesinde zorlukların üstesinden gelerek, milletimize bu güzel hizmetleri kazandırdık. Ülkemize ve Rize’mize daha büyük hizmetler yapabilmek için bu yola baş koyduk. Güneysu’daki kardeşlerimiz bizi büyük bir destekle karşıladılar. Bu desteği arkamıza alarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

guneysu’da-ak-parti-coskusu4.jpg

guneysu’da-ak-parti-coskusu2.jpgguneysu’da-ak-parti-coskusu01.jpg