Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuzeni Kazada Ağır Yaralandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuzeni Kazada Ağır Yaralandı
Bolu'nun Gerede ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi ölürken, aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Gerede'de ters yönde giden otomobilin neden olduğu kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye, D-100 Karayolu'nun Karabük-Gerede kısmında, benzin istasyonundan yakıt aldıktan sonra ters şeritte ilerleyen Şahismail Kocabay (44) yönetimindeki 06 YH 120 plakalı otomobil, Bolu istikametine seyir halinde olan Vahit Dal (44) idaresindeki 25 LS 275 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 KG 210 plakalı otomobil ise kaza yapan otomobillere çarptı.

Kazada, Vahit Dal ile aynı otomobilde bulunan Bayram Ali Mutlu (55), Ömer Çakır (59) ve diğer otomobilin sürücüsü Şahismail Kocabay ile oğlu Eymen Kocabay (5) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gerede ve Bolu'daki hastanelere kaldırıldılar.

boluda-trafik-kazasi-2-olu,-3-yarali.jpg

HASTANEDE YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

Yaralılardan Vahit Dal Gerede Devlet Hastanesinde, Şahismail Kocabay ise Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde müdahaleye karşın yaşamını yitirdi.

KONGREDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Sürücü Vahit Dal ve beraberinde bulunan Bayram Ali Mutlu ile Ömer Çakır'ın AK Parti Erzurum 6. Olağan Kongresi'ne katıldıkları ve tekrar Ankara'ya döndükleri sırada kaza geçirdikleri öğrenildi.

Ayrıca, kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Bayram Ali Mutlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dayısının oğlu olduğu öğrenildi.

cumhurbaskani-erdogan’in-kuzeni-kazada-agir-yaralandi-001.jpeg

SONRAKİ HABERİMİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kuzeni Kazada Hayatını Kaybetti