Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Projesine Rize’den Umre Ödülü Hediyesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Projesine Rize’den Umre Ödülü Hediyesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın Türkiye genelinde başlattığı ‘Okuma Yazma Seferberliği’ projesi Rize’de de uygulamaya konulurken, Erdoğan'ın babaocağı Rize'nin Çayeli Kaymakamlığı proje kapsamında 13 kişiyi ödüllendirecek.

Çayeli Kaymakamı Oğuz Şenlik, ‘Okuma Yazma Seferberliği’ projesi kapsamında açacakları kurslar sayesinde Çayeli'nde okuma-yazma bilmeyenin kalmayacağını ifade ederek, ilçede okuma yazmayı öğrenen 3 kişiyi Umre’ye göndereceklerini, 10 kişiyi de altınla ödüllendireceklerini açıkladı. Kaymakam Şenlik, ayrıca, okuma yazmayı öğrenen tüm kursiyerler için Ayder gezisi düzenleyeceklerini belirtti.

Kaymakam Şenlik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve değerli Eşlerinin başlatmış olduğu Okuma-yazma seferberliği kapsamında açacağımız kurslar sayesinde Çayeli'mizde okuma-yazma bilmeyen kalmayacak! Okuma-yazma öğrenen vatandaşlarımızdan 3 kişiyi Kutsal Topraklara Umre'ye göndereceğiz. Başarılı olan kursiyerlerimizden 10 kişiyi altınla ödüllendireceğiz ve de Okuma-yazma öğrenen tüm kursiyerlerimizi Ayder gezisine götüreceğiz. Tüm çabamız güzel Çayelimiz için...” ifadelerini kullandı.

İşte Kaymakam Şenlik’in o twitleri:

cumhurbaskani-erdogan’in-projesine-rize’den-umre-odulu-hediyesi.jpg