Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’deki Miting Yeri Belli Oldu. Miting Yeri Rize Meydanı ve Valilik Önü Değil!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’deki Miting Yeri Belli Oldu. Miting Yeri Rize Meydanı ve Valilik Önü Değil!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Ağustos Cuma akşamı Rize’ye gelerek, 24 Ağustos Cumartesi günü Rize Toplu Açılış Töreni ve mitingini Adacami’de yapacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçim teşekkür ziyaretleri kapsamında 23 Ağustos Cuma akşamı babaocağı Rize’ye gelecek.

olay53’ün edindiği bilgiye göre, Rize’de bir gün konaklaması ve Cumartesi akşamı kentten ayrılması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumartesi günü saat: 16.00’da hemşehrileriyle Güneysu İlçesi Adacami Köyündeki toplu açılış töreni ve teşekkür mitinginde buluşacak.

Yine olay53’ün edindiği bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 18. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 23 Ağustos Cuma günü Ankara’da düzenlenecek kuruluş programına katılacak. Program sonrasında akşam geç saatlerde Cumhurbaşkanlığına ait uçakla Trabzon’a buradan da helikopterle Rize’nin Güneysu ilçesindeki ilçe stadına varması beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu’da hemşehrilerine kısa bir selamlama konuşması yapacak ve hemşehrilerini toplu açılış töreni ile teşekkür mitingine davet ettikten sonra evine geçecek.

24 Ağustos Cumartesi günü evinde bazı görüşmeler yapması ve saat: 16.00’da yapılması planlanan toplu açılış törenine kadar evden çıkması beklenmeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğü’nün üniversitenin akademik ve idari personelinin konut ve sosyal alan ihtiyacına cevap vermek amacıyla Güneysu ilçesine bağlı Adacami Köyünde yaptırdığı içerisinde yürüyüş yolları, sosyal alanlar, açık spor alanları, oyun parkları ve rekreasyon alanları, 30 blok, 2+1 daire olmak üzere 60 daire, 3+1 daire olmak üzere 420 daire, ayrıca 1 blok, 28 daireden oluşan misafirhane ile yerleşke içerisinde toplam 31 blok 508 daire bulunan ve her blokta 16 araçlık kapalı otopark yer alacak Toplu Konut Yerleşkesi mevkiinde düzenlenecek Toplu Açılış Törenine katılacak. 

Saat: 16.00’da yapılması planlanan Toplu Açılış Töreni ve teşekkür mitingi sonrası Erdoğan’ın zamanının elvermesi halinde Rize Valiliği, Rize Belediyesi, AK Parti Rize İl Başkanlığı ve Çaykur Rizespor Kulubüne ziyaretlerde bulunması bekleniyor.

Saat: 19.00’da parti teşkilatıyla kuruluş yıl dönümü programı ve yemeğinde bir araya gelmesi planlanan Erdoğan’ın bu programın ardından Rize’den ayrılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize programı içeriğiyle ilgili yine değişiklikler olabilir.