Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’ye Geliş Tarihi Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’ye Geliş Tarihi Belli Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk kez Cumhurbaşkanı olarak babaocağı Rize’ye yapacağı ziyaretin tarihi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize ziyaretiyle ilgili programı netleşmeye başladı. Cuhurbaşkanı Erdoğan, programında herhangi bir değişiklik olmazsa 9 Ekim 2014 tarihinde 3 günlük Rize ziyareti için memleketi Rize’ye gelecek. 3 gün Rize’de kalacak olan Erdoğan, 12 Ekim’de öğle saatlerinde Rize’den Bayburt’a gidecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerek 30 Mart seçimlerinde gerekse Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy rekoru kırarak her iki seçimde de Türkiye 1.’si olan memleketi Rize’ye teşekkür ziyaretinde bulunacak. Erdoğan’ın, Rize ziyaret programı henüz netleşmezken; Erdoğan, 11 Ekim’de kendi adını taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin 2014-2015 Akademik Yılı açılış törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Ekim Pazar günü öğle saatlerinde helikopterle Rize’den Bayburt’a geçecek ve Bayburt Üniversitesi'nin 2014-2015 Akademik Yılı açılış törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bayburt Üniversitesi tarafından fahri doktora ünvanı takdim edilecek. Bayburt’ta bazı programlara katılacak olan Erdoğan, aynı gün Bayburt'tan ayrılarak Gümüşhane’ye ziyaret gerçekleştirecek.

10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bayburt, Türkiye 2.’liği, Gümüşhane ise Türkiye 3.’lüğünü elde etmişti.

olay53 - ÖZEL HABER -