Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'ye Geliş Tarihi Değişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'ye Geliş Tarihi Değişti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’ye geleceği tarihin bir kez daha değiştiği öğrenildi. Erdoğan, 3 Nisan Pazartesi günü Rize’ye gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programında yeni bir değişiklik olmazsa Erdoğan, 3 Nisan 2017 tarihinde Rize’ye gelecek.

3 Nisan Pazartesi günü Rize Valiliği önünde düzenlenecek mitingde hemşehrileriyle buluşacak olan Erdoğan, referandumda 18 maddelik anayasa değişikliğine ilişkin bilgilendirmelerde bulunacak. Erdoğan’ın Rize mitinginde ayrıca Pazar ilçesinde yapılacak havalimanının temel atma törenini de gerçekleştirmesinin planlandığı bilgisine ulaşıldı.

Erdoğan’ın Rize ziyaretine Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yanı sıra birçok bakanın da katılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize ziyareti 26 Mart’ta yapılması planlanmış, daha sonra programda değişiklik yapılarak Rize ziyareti 7 Nisan’a ertelenmişti. Son değişiklikle beraber Erdoğan’ın Rize ziyareti 3. kez değişti.

CUMHURBAŞKANLIĞI BAŞDANIŞMANI UÇUM 16 MART’TA RİZE’DE

Erdoğan’ın babaocağına yapacağı ziyaret öncesi Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Rize’ye gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi vermek üzere 16 Mart Perşembe günü Rize’ye gelecek. Rize’de öncelikle sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek olan Uçum, aynı günün akşamı ise saat: 19.00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek programda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşlara bilgi verecek.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU 18 MART’TA RİZE’DE

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise, 18 Mart Cumartesi günü Rize’de olacak. Soylu, Ak Parti Rize İl Başkanlığı tarafından saat: 13.00’te Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek programda vatandaşlarla buluşacak.