Cumhurbaşkanı İşaret Ettini Çayeli Bağrına Bastını

Cumhurbaşkanı İşaret Ettini Çayeli Bağrına Bastını
Eski Bakan Elvan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın işaret ettiği Rize Milletvekili Aday Adayı Ak Parti Rize Eski İl Başkanı Hikmet Ayar, Çayeli’nde sevgi seline boğuldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son Rize gezisinde Güneysu Kaymakamlığı ziyaret programı içerisinde milletvekilliği işaretini verdiği ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan’ın bu işaret üzerine “Sayın Milletvekilim” şeklinde hitap ettiği Ak Parti Rize Eski İl Başkanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, seçim çalışmaları kapsamında Çayeli ilçesinde sevgiyle karşılandı.

hikmet-ayar-secim-turunda-1.jpg

Çayeli’de esnaf ve vatandaşların bağrına bastıkları Ayar, ayrıca Memur-Sen Çayeli Şubesi ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile bir araya geldi.

Çayeli ilçesinde esnafı tek tek dolaşan ve hem esnafla hem de gençlerle sohbette bulunan Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar, yoğun ilgiye maruz kaldı.  Doğup büyüdüğü ve yaşadığı topraklarda Ayar’a gösterilen ilgi Milletvekili Aday Adayı Hikmet Ayar’ı memnun ederken; Ayar, bu ilgiye teveccüh olmaya çalıştıklarını kaydetti. Ayar, Çayeli ziyaretleri kapsamında Memur-Sen Çayeli Şubesine de ziyarette bulunarak seçim çalışmalarından bahsetti.

hikmet-ayar-secim-turunda-2.jpg

Gençlere, gençlerin görüş ve fikirlerine önem verdiği bilinen ve il başkanlığı yönetiminde başkan yardımcılığı görevini ve akabinde Ak Parti Rize İl Başkanlığını genç bir isim olan Muhammed Avcı’ya teslim ederek gençlere olan güvenini ve önemini bir kez daha gözler önüne seren Hikmet Ayar, gençlere verdiği önemi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile bir araya gelerek bir kez daha su yüzüne çıkardı. Üniversite gençliğiyle bir araya gelerek sohbette bulunan Ayar, üniversite gençliğinin görüş ve önerilerinin son derece önemli olduğunu, kendilerinin de bunun farkında olduklarını kaydetti.

hikmet-ayar-secim-turunda-7.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-9.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-11.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-3.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-10.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-8.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-6.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-4.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-5.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-12.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-14.jpg

hikmet-ayar-secim-turunda-13.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Hikmet Ayar’ı Zorda Bırakan Cumhurbaşkanı Sorusu

Bakan İşareti Verdi, O, Ak Parti’nin Rize’deki 3 Adayından Biri