Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Kaşıkçı’dan olay53’e Ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Kaşıkçı’dan olay53’e Ziyaret
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı, haber portalımız ile Rize Olay Gazetemiz ve 2 Mart Gazetemize ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Sadettin Kaşıkçı, Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı bünyesinde yayın hayatını sürdüren olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetesi ile 2 Mart Gazetesine ziyarette bulundu.

Ziyarette; Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı sahibi Mustafa Köroğlu ile olay53 haber portalı ve gazete yöneticileri Ali ve İbrahim Köroğlu kardeşler ile görüşen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Kaşıkçı, kurum olarak yerel gazeteleri önemsediklerini ve bu kapsamda Rize’de yayın yapan gazeteleri ziyaret ederek basının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduğunu söyledi.

Yerel gazetelerin sorun ve sıkıntılarının da konuşulduğu ziyarette, basının kamuoyunun gözü ve kulağı olduğunu kaydederek Rize’deki basın camiası ile daha yakın ilişkiler içerisinde olacaklarını kaydeden Kaşıkçı, Köroğlu’na Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan eserleri takdim etti.

Köroğlu ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kaşıkçı’ya teşekkür etti.

cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligi-trabzon-il-muduru-sadettin-kasikci,-olay53-haber-portalimiz-ile-rize-olay-gazetemiz-ve-2-mart-gazetemize-ziyarette-bulundu-rize.jpg