Dabak, Trafikle İlgili Önerilerini Avcı'ya Sundu

Dabak, Trafikle İlgili Önerilerini Avcı'ya Sundu
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı, 15 Temmuz alçak darbe girişimi sonrası MÜSİAD’ın organize ettiği ‘Gece Direnmeye, Gündüz Üretmeye Devam’ kampanyası nedeniyle MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Rize Şubesi’nde, MÜSİAD ve Ak Parti yöneticilerinin katıldığı ziyarette çeşitli güncel meselelerin yanında, yerel yatırımlar ve projeler görüşülürken, ana konu olarak Rize’nin trafik sorunu, yapılması planlanan havalimanı, şehir hastanesi, lojistik üs, turizm dönüşümü gibi öncelikli önemli konular gündeme geldi. Bölge sorunları ve yapılması planlanan projeler detaylı bir şekilde görüşülerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Ziyarette Başkan Dabak, yapılan çalışmalar ve 15 Temmuz darbe karşıtı STK’lara ve emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca Rize’nin öncelikli sorunu olarak gösterilen trafik sorunuyla ilgili önemli tespitlerde bulunarak, önerilerini Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı ile paylaştı.

muhammed-avcidan-mahmut-dabaka-ziyaret.jpg

Rize’de trafik sorunu olmadığı, park sorunu olduğunu kaydeden Başkan Dabak, trafikteki park sorununun çözüldüğü takdirde trafik sorununun önemli ölçüde çözüleceğini ifade ederek, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’ndan Orta Cami arası, Tevfik İleri Caddesi çift yönlü, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi çift yönlü, Rize Belediyesinin doğu yakası ile Kurtuluş İlköğretim Okulu’ndan Valilik önü çift yön şeklinde park sorunu alanlar bulunduğunu belirtti. Dabak, beş alanda parkomat uygulamasının kaldırılarak bu alanlarda park yasağı uygulanması halinde trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını söyledi.

Toplantı sonunda Başkan Dabak ve Başkan Avcı, MÜSİAD ve Ak Parti ortak görüşü olarak; Rize’nin önemli sorunlarında ve projelerinde hızlı ve doğru karar verilmesi adına hep birlikte kolektif olarak hareket edeceklerini ifade etti.

muhammed-avci-musiadda.jpg