Dabak’a Ziyaretçi Akını

Dabak’a Ziyaretçi Akını
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesinde Başkanlık görevini devralan Mahmut Dabak’a ziyaretçi akını…

Geçen ay yapılan MÜSİAD Rize Şubesinin 10. Olağan Genel Kurulunda Başkanlığa seçilen Mahmut Dabak, tebrik ziyaretlerini kabul ederken, gösterilen ilgi ve güvene layık olmaya çalışacağını söyledi.

Şube Başkanı Mahmut Dabak, kamu görevlilerinden sivil toplum kuruluşlarına, gazetecilerden vatandaşlara kadar pek çok farklı kesimden yüzlerce ziyaretçiyi kabul etti.

mahmut-dabak’a-ziyaretci-akini-1.jpg

İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, ASKON Rize Şube Başkanı Mehmet Emin Dilsiz, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Dr. Turgay Turna, Süleyman Pnarbaş ve Daire Başkanlarından Yusuf Ziya Alim, Sadullah Afacanlar, Memur-Sen Rize İl Başkanı Resul Usta, SGK İl Müdürü Kazım Tapa, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Muhammet Pertek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Hamdi Yılmaz ve Mustafa Kalender, İl Mahalli İdareler Müdürü Şakir Kurk,  R.T.S.O. Meclis Başkanı ve yönetim kurulu başkan adayı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile diğer aday Mustafa Mataracı, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Arapoğlu, Kafkas Dostluk ve Kültür Derneği Başkanı Nebi Gümüş, Rize Hayrat Vakfı Temsilcisi Ömer Bolat, Rize Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Ali Cengiz, Gazeteciler Deniz Varlı, İsmet Kösoğlu, Bayram Ali Kavalcı, İş-Kur eski Müdürü Yahya Kanbur, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Osman Sarı, Çözüm Dershanesi Müdürü Fatih Küçükaydın ve beraberinde dershane öğretmenleri ile çok sayıda okul müdürü, banka müdürü ve işadamı Dabak’ın ziyaretçileri arasında yer aldı.

mahmut-dabak’a-ziyaretci-akini-5.jpg

Ziyaretleri ayrı ayrı kabul eden MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MÜSİAD’ın Rize’de bugüne kadar yaptığı çalışmalarla örnek bir sivil toplum kuruluşu haline gelmesinde katkı sağlayan benden önceki tüm şube başkanlarına ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm MÜSİAD üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah biz de bu yeni dönemde yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla ve üyelerimizle birlikte çalışmalarımızın kalitesini artırarak sürdürmek istiyoruz.” dedi.

Dabak, bizzat şubeye gelerek veya telefonla arayarak tebriklerini ileten herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, kendilerine gösterilen ilginin sorumluluklarını daha da artırdığını ve hem bu ilgiye hem de kendilerine duyulan güvene layık olmaya çalışacaklarını ifade etti.

mahmut-dabak’a-ziyaretci-akini-2.jpg

mahmut-dabak’a-ziyaretci-akini-3.jpg

mahmut-dabak’a-ziyaretci-akini-4.jpg

mahmut-dabak’a-ziyaretci-akini-6.jpg

mahmut-dabak.20130208192642.jpg