Damada İlginç Sürpriz

Damada İlginç Sürpriz
Ordu'da dünya evine giren çiçeği burnunda damada arkadaşları ilginç bir sürpriz yaparak, düğün sırasında "Kılıbıklık Belgesi" verdi.

Ana Sınıfı Öğretmen Pınar Tulum ile İngilizce Öğretmeni Ayhan Sağlam'ın düğününde ilginç bir durum yaşandı. Dünya evine giren öğretmen çifti meslektaş ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Düğünün ilerleyen saatlerinde gelin ile damada hediyelerin takdim edildiği bir sırada Ayhan Sağlam'a arkadaşları ilginç bir sürpriz yaptı. Arkadaşları damat Ayhan Sağlam'a kılıbıklık belgesi takdim etti. Damat Ayhan Sağlam, Kılıbıklık Belgesi'ndeki ders ve notlarını görünce şaşkınlığını gizleyemezken, gelin Pınar Tulum (Sağlam), ilginç sürprizi gülerek karşıladı.

Damadın "zorunlu dersleri ve notları'nın yazılı olduğu belgede "Hanıma itaat ve sözünden çıkmama: 10, izinli dışarı çıkma, belirtilen zamanda dönme: 10, çamaşırları asma, bulaşıkları durulama: 7, ütü yapma, çamaşırları katlama: 10, çocuk bakma, bez değiştirme, ninni söyleme: 10, yemek yapma, elinin hamuruyla börek açma: 8, bu belgeyi çekinmeden sergileme: 10" olarak yazıldı.

pinar-tulum-ayhan-saglam-dugun-toreni-kilibiklik-belgesi-1.jpg

Belgede ayrıca, "2345 sayılı Kılıbıklık ve Light'lık Eğitim Kanunu'nun 1. Maddesindeki bütün şartları en üstün vasıflarla taşıdığından uluslar arası geçerliliği olan bu belge kendisine verilmiştir- Ev Müdürü Pınar Tulum Sağlam" notu düşüldü.

Genç çift, düğünün ilerleyen dakikalarında pasta keserek mutluluklarını pekiştirdi.

pinar-tulum-ayhan-saglam-dugun-toreni-kilibiklik-belgesi2.jpg