Damat dehşeti!

Damat dehşeti!
Denizli’nin Çal ilçesinde eşinin evi terk etmesine sinirlenen şahıs, kayınvalidesini ve kayınpederini öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, öğle saatlerinde Çal ilçesine bağlı Kabalar köyünde meydana geldi.

İddiaya göre, eşi Halime T’nin (27) evi terk etmesine sinirlenen Neşat T. (30), kayınpederinin evine gitti. Yanında götürdüğü pompalı tüfekle ateş etmeye başlayan Neşat T, önce kayınpederi Aziz Balı’yı (51), ardından da kayınvalidesi Münire Balı'yı (48) öldürdü. Anne ve babasının öldürüldüğünü gören Halime T., evden kaçarak kurtuldu. Neşat T, daha sonra köyün dışında bulunan çeşmeye giderek aynı tüfekle intihar etti. Neşat T.’nin cesedi çeşmenin önündeki havuza düştü. Köylüler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aziz Balı ve Münire Balı’nın öldüğünü belirledi. Jandarma olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, savcının incelemesinin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Çal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Görgü tanıkları, Neşat T’nin eve geldikten sonra bir anda ateş etmeye başladığını belirterek, kayınpeder ve kayınvalidesini öldürdükten sonra olay yerinden kaçtığını söylediler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.