Damat katliamı, 2 ölü, 1 yaralı

Damat katliamı, 2 ölü, 1 yaralı
Samsun'da bir kişi kayınvalidesi ile kayınpederini tabancayla öldürüp baldızını da elinden yaraladı.

Olay, Salıpazarı ilçesinin Alan köyünün Köseli Mahallesi'nde saat 08.30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, eşini darp eden Burkan A. (30), kayınpederi Behiç Zengin'in (51) evine gitti. Kayınpederinin kendisinden torunlarını da getirmesini istemesi üzerine aralarında tartışma çıktığı iddia edilen Burhan A., tabancasını çıkartarak kayınpederi Behiç Zengin ile kayınvalidesi Cemile Zengin'e (50) ateş açtı. Boynundan vurulan Behiç Zengin ile kalbinden vurulan Cemile Zengin olay yerinde hayatını kaybetti.

cemile-zengin-behic-zengin.jpg

Bu sırada evde bulunan Beyhan Zengin (23), eniştesinin elinden silahı almaya çalıştı. Bu sırada açılan ateş sonucu Beyhan Zengin de sol elinden vurularak yaralandı. Yaralı genç kız Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

samsunda-damat-katliami,-2-olu,-1-yarali-1.jpg

Olay yerinden kaçan damat Burhan A., Terme ilçesinde jandarmaya teslim oldu. Zengin çiftinin cesetleri otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Zengin ailesi hastane önünde gözyaşlarına boğuldular. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

beyhan-zengin.jpg

Terme ilçesinde jandarmaya teslim olan Burhan A., Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. Sorgulanması tamamlanan Burhan A., bugün Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Burhan A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.